Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pieredzējušais argentīnietis Delfino sezonu sāks Timmas "Baskonia" rindās

Andrejs Siliņš

Pieredzējušais argentīnietis Delfino sezonu sāks Timmas "Baskonia" rindās
Karloss Delfino
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbola valstsvienības uzbrucēja Jāņa Timmas pārstāvētā spāņu kluba "Baskonia" vadība nolēmusi paturēt komandā uz sezonas sākumu pieredzējušo argentīnieti Karlosu Delfino, kurš līdz šim trenējies ar komandu, bet dažādu apstākļu dēļ varētu noderēt arī sezonas pirmajās spēlēs.

35 gadus vecais Delfino pievienojās "Baskonia" uz pirmssezonas sagatavošanās laiku bez garantēta līguma, tomēr radušajos apstākļos spēlētājs tiks paturēts komandā arī uz sezonas ievadu. Proti, savainojumus guvuši divi citi otrās pozīcijas spēlētāji - amerikānis Džordns Makrejs un argentīnietis Patrisio Garīno. Līdz ar to Delfino ieņems atbrīvojušos vietu līdz abi iepriekš minētie būs atkal gatavi doties laukumā.

198 centimetrus garais Delfino pārstāv tā saucamo Argentīnas zelta paaudzi. Ar savas valsts izlasi Delfino triumfēja 2004. gada Atēnu olimpiskajās spēlēs un izcīnīja bronzu četrus gadus vēlāk Pekinā. Astoņas sezonas Delfino nospēlēja Nacionālajā basketbol asociācijā (NBA), tad izlaida vairākas sezonas veselības problēmu dēļ, bet martā atgriezās profesionālajā sportā, pievienojoties Argentīnas klubam "Boca Juniors", palīdzot tam noturēties valsts augstākajā līgā.

Pirmo spēli jaunajā sezonā "Baskonia" aizvadīs piektdien, 22:00 pēc Latvijas laika tiekoties ar Rodiona Kuruca pārstāvēto "Barcelona". Nākamnedēļ vēl divas spēles Spānijas čempionātā (tai skaita ar Anžeja Pasečņika "Gran Canaria"), bet 12. oktobrī pirmais mačs ULEB Eirolīgā, tiekoties ar Jāņa Strēlnieka pārstāvēto Pirejas "Olympiacos".

Izmantotie resursi:
Pre - Saski Baskonia

     [+] [-]

, 2017-09-28 16:27, pirms 7 gadiem
Būs no kā paņemt pieredzīti un piemēru