Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Maccabi'' līdz 2026. gadam pagarina līgumu ar komandas līderi Braunu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Maccabi'' līdz 2026. gadam pagarina līgumu ar komandas līderi Braunu
Lorenzo Brauns. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Izraēlas basketbola grands Telavivas ''Maccabi'' paziņojis par līguma pagarināšanu ar komandas līderi Lorenzo Braunu līdz 2026. gada sezonas beigām.

2022. gada Eiropas čempions basketbolā Spānijas izlases rindās Lorenzo Brauns izraēliešu komandā aizvada pirmo sezonu, kas statistiski līdz šim izveidojusies par labāko viņa karjerā. Amerikāņu aizsargs ULEB Eirolīgā caurmērā guvis 16,6 punktus un atdevis sešas piespēles.

Brauna pārstāvji un ''Maccabi'' vienojušies par līguma pagarināšanu līdz 2026. gada beigām, tādējādi kliedējot jebkādas baumas par basketbolista potenciālo pāreju uz kādu no Spānijas grandiem nākamajā starpsezonā.

Karjeras laikā 32 gadus vecais aizsargs pārstāvējis NBA klubus ''76ers'', ''Suns'' un ''Raptors'', kā arī Ķīnas vienības ''Golden Blues'' un ''Long-Lions''. Eiropā Brauns spēlējis Belgradas ''Crvena Zvezda'', Stambulas ''Fenerbahce'' un okupantu UNICS.

Izmantotie resursi:
https://maccabi.co.il/news.asp?id=9385