Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''JL Bourg'' grauj turkus, ''Valencia'' viesos pārspēj Venēcijas ''Reyer''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''JL Bourg'' grauj turkus, ''Valencia'' viesos pārspēj Venēcijas ''Reyer''
Klemens Prepeličs ar bumbu. Foto: Valencia Basket

ULEB Eirokausa sestās kārtas ievadā pie otrā panākuma tikusi Francijas vienība ''JL Bourg'', kas savā laukumā ar plus 30 sagrāva turku ''Buraspor''. ACB līgas klubs ''Valencia'' viesos Itālijā apspēlēja Venēcijas ''Reyer''.

• Otro uzvaru aizvadītajās sešās spēlēs svinēja Francijas komanda ''JL Bourg'', kas mājās jau pirmajā ceturtdaļā izvirzījās vadībā ar plus 17, bet līdz puslaika beigām palielināja pārsvaru līdz plus 28, un noslēgumā svinēja graujošu uzvaru pār Turcijas Superlīgas vienību ''Buraspor'' - 95:65 (28:11, 26:15, 24:18, 17:21).

• Francijas komanda ir astotajā vietā Eirokausa B grupā ar divām uzvarām sešās spēlēs, bet ''Buraspor'' ar tādu pašu bilanci ir pēdējā, desmitajā vietā.

• Pjērs Peloss bija galvenais uzvaras kaldinātājs ar 20 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām, bet bijušais vefietis Sīdžejs Heriss pievienoja 16 punktus un sešas piespēles. Tikpat sameta arī Aksels Juliēns. Alleriks Frīmens viesu rindās atzīmējās ar 20 punktiem.

• Citā šīvakara mačā Spānijas ''Valencia'', kuras pieteikumā ULEB Eirokausam ir arī latviešu talants Freds Bagatskis, viesos pieveica vienu no spēcīgākajām Itālijas A sērijas vienībām Venēcijas ''Reyer'' ar 81:67 (27:16, 15:16, 20:15, 19:20).

• ''Valencia'' sešās spēlēs četrreiz svinējusi panākumu, ierindojoties trešajā pozīcijā, bet Venēcijas komanda ir devītā ar divām uzvarām sešās cīņās.

• Slovēnijas izlases aizsargs Klemens Prepeličs Valensijas panākumā iemeta 17 punktus, bet naturalizētais slovēnis Maiks Tobijs piebalsoja ar 16+8. ''Reyer'' rindās produktīvākais ar 16 punktiem un piecām atlēkušajām bumbām bija lietuvietis Martins Ehods.