Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" izbrāķē Jasikēviču un samaksā miljonu par Krasnodaras "Kuban" treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" izbrāķē Jasikēviču un samaksā miljonu par Krasnodaras "Kuban" treneri
Jorgoss Bardzokass
Foto: TASS/Scanpix

Par Spānijas vicečempiones "Barcelona" galveno treneri kļuvis Jorgoss Bardzokass, kurš parakstījis līgumu uz trim sezonām.

Aizvadītajā sezonā "Barcelona" kļuva par regulārā čempionāta uzvarētāju, 34 spēlēs izcīnot 29 uzvaras, un ceļā līdz finālam piedzīvoja tikai vienu zaudējumu. Tomēr izšķirošajā sērijā kāju priekšā aizlika Madrides "Real", kas bija pārāka ar 3-1.

Komandas galvenais treneris nākamajā sezonā būs Jorgoss Bardzokass, kurš noslēdzis vienošanos uz trim gadiem. Pirms tam Bardzokass vadīja VTB Vienotās līgas komandu Krasnodaras "Kuban", kura saņems kompensāciju par trenera palaišanu. Tiek minēts, ka summa ir viens miljons eiro.

Iepriekš "Barcelona" lenca leģendāro lietuviešu saspēles vadītāju Šarūnu Jasikēviču, taču izrādījās, ka viņš Spānijā nemaz nedrīkst strādāt par galveno treneri. Noteikumi paredz, ka viņam vismaz divus gadus jāvada profesionālā komanda, bet Jasikēvičs pie Kauņas "Žalgira" stūres atradās tikai piecus mēnešus.

Izmantotie resursi:
Sportando