Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Šodien kaifoju par zāles atbalstu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bagatskis: "Šodien kaifoju par zāles atbalstu"
Ainars Bagatskis: 2-1 VTB līgas ceturtdaļfinālā
Foto: nn-basket.ru

"Šodien labi pacīnījāmies abās laukuma pusēs. Bija brīdis, kad mūs nomāca pretinieki tālmetieni, taču turpinājām spēlēt savu spēli. Teicami noskaņojāmies un spēlējām cits par citu. Tāpat jānospēlē piektdien," izcīnot otro uzvaru VTB Vienotās līgas ceturtdaļfinālā, teica basketbola kluba "Nizhny Novgorod" uzbrucējs Trejs Tompkinss.

Starp otro un trešo spēli Ņižņijnovgorodas vārds bieži tika minēts preses slejās. Saspēles vadītājs Teilors Ročestijs nopelnīja Alfonso Forda balvu Eirolīgas rezultatīvākajam spēlētājam, turklāt kopā ar Treju Tompkinsu un Galu Mekelu tika minēts "Maccabi Tel Aviv" starpsezonas iespējamo pirkumu sarakstā.

"Zinājām, ka būs smaga un asa spēle,” teica komandas galvenais treneris Ainars Bagatskis. “Zenit” centās mūs pārsteigt, gandrīz pilnībā nomainot starta piecnieku. Pats vienmēr saku, ka mums jākoncentrējas savai spēlei. Kad izvirzījāmies vadībā ar solīdu pārsvaru, sākām spēlēt publikai. “Zenit” to uzreiz izmantoja.

Turpinājumā izdarījām pārdomātus metienus un gudri uzbrukām. Kļuva vieglāk. Labi, ka izdevās pārtraukt “Zenit” dominanci zem groziem, pirmajās divās spēlēs mums ar to radās problēmas. Vēlos šodien paslavēt Jevgeņija Baburinu ne tikai par tālmetieniem izšķirošajos brīžos, bet arī par aizsardzība – viņš labi nosedza Hodžu. Paldies mūsu līdzjutējiem, šodien kaifoju par zāles atbalstu."

Izmantotie resursi:
«НН» захватывает лидерство в серии -...