Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatska un Strēlnieka "Budivelnik" Eirolīgas spēle "Viasat Sport Baltic" kanālā

Rolands Eliņš

Bagatska un Strēlnieka "Budivelnik" Eirolīgas spēle "Viasat Sport Baltic" kanālā
Kijevas "Budivelnik" galvenais treneris Ainars Bagatskis
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā piecas "Turkish Airlines" Eirolīgas 4.kārtas spēles - "Lietuvos Rytas" pret Telavivas "Maccabi", Stambulas "Anadolu Efes" pret Kaspara Vecvagara Kauņas "Žalgiris", Bambergas "Brose Baskets" pret Milānas "EA7 Emporio Armani", "Nanterre" pret Ainara Bagatska un Jāņa Strēlnieka Kijevas "Budivelnik" un "Barcelona" pret Maskavas CSKA. Baudi basketbolu kanālā VSB!

"Turkish Airlines" Eirolīgā pēc pirmajām trijām kārtām bez zaudējumiem ir tikai trīs klubi – Stambulas "Fenerbahce", Madrides "Real" un pagājušās sezonas čempioni Pireju "Olympiacos". Maskavas CSKA iepriekšējā kārtā bezcerīgi zaudēja Žeļko Obradoviča "Fenerbahce", bet vēl viena favorīte – "Barcelona" jau zaudējusi divreiz pēc kārtas. Nav izslēgts, ka Huana Karlosa Navarro klubs piedzīvo arī trešo zaudējumu – "Barcelona" piektdien savā laukumā spēlēs ar CSKA.

Kaspara Vecvagara Kauņas "Žalgiris" pēc uzvaras savā laukumā pār "Strasbourg", ceturtdien Turcijā tiksies ar Stambulas "Anadolu Efes". Ainara Bagatska un Jāņa Strēlnieka Kijevas "Budivelnik" 3.kārtā ar 74:69 apspēlējot Belgradas "Partizan", svinēja kluba vēsturē pirmo uzvaru Eirolīgā. Piektdien izbraukumā "Budivelnik" spēlēs ar "Nanterre". VSB piedāvā arī "Lietuvos Rytas" - Telavivas "Maccabi" un Bambergas "Brose Baskets" - Milānas "EA7 Emporio Armani" spēles.

Sauļus Štomberga debija vecākā trenera amatā atzīmēta ar uzvaru
VSB komentētājs Madars Bergmanis: “Sauļus Štomberga debija vecākā trenera amatā atzīmēta ar uzvaru. Tomēr, lai iekļūtu TOP 16, nepietiek apsteigt vienu komandu. Madrides "Real" šobrīd ir labākie Eiropā. Kas atliek? Milāna? Bamberga? Vai varbūt "Anadolu Efes"? Žalgirim jācenšas izmantot katru iespēju tikt pie vēl kādas uzvaras!”

Iepriekšējā kārta pierādīja, ka Vācijas čempioni savā laukumā var uzveikt tādas komandas kā Anadolu Efes, savukārt šīs kārtas pretinieki Emporio Armani tieši viesos līdz šim spēlējuši ļoti bikli

VSB komentētājs Māris Lindenbaums: “Vācijas basketbolam šis jau tagad ir visu laiku veiksmīgākais Eirolīgas sezonas sākums (divas uzvaras trijās spēlēs gan Bambergai, gan Minhenei), taču Brose Baskets ir teicama iespēja situāciju uzlabot vēl vairāk. Iepriekšējā kārta pierādīja, ka Vācijas čempioni savā laukumā var uzveikt tādas komandas kā Anadolu Efes, savukārt šīs kārtas pretinieki Emporio Armani tieši viesos līdz šim spēlējuši ļoti bikli. Bambergas basketbolistus gaida grūts spēļu kalendārs regulārās sezonas otrajā aplī, tāpēc, lai sasniegtu TOP 16, lielāko darba apjomu jāpaveic jau tagad.”

"Budivelnik" komandā atgriezies Daiņus Šalenga, vēl vairāk nostiprinot baltiešu kopienu Kijevā
VSB komentētājs Madars Bergmanis: “Francijas un Ukrainas čempionvienības pagājušajā nedēļā izcīnīja savas pirmās uzvaras Eirolīgā. Piektdienas vakarā viena no komandām pirmoreiz kluba vēsturē varēs runāt par "uzvaru sēriju" Eirolīgā. Budivelnik komandā atgriezies Daiņus Šalenga, vēl vairāk nostiprinot baltiešu kopienu Kijevā!”

Turkish Airlines Eirolīgas spēles kanālā VSB

DienaLaiksKomandas
Ceturtdien7.novembrī 18:55Lietuvos Rytas – Telavivas Maccabi
Ceturtdien7.novembrī 20:55Stambulas Anadolu Efes – Kauņas Žalgiris
Ceturtdien7.novembrī 22:40Bambergas Brose Baskets – Milānas EA7 Emporio Armani
Piektdien8.novembrī 21:40Nanterre – Kijevas Budivelnik
Piektdien8.novembrī 23:40Barcelona – Maskavas CSKA

Informācija par „Viasat Sport Baltic”

“Viasat Sport Baltic” ir pirmais sporta kanāls Latvijā, kas skatītājiem Latvijā nodrošina svarīgākās nacionālo un starptautisko sporta notikumu pārraides. Kanāls šobrīd pieejams „Viasat” Zelta un Platīna paketes klientiem, kā arī pie lielākajiem kabeļoperatoriem.

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja