Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv-Kuban" uzvar trešajā VTB finālspēlē, sērijā joprojām vadībā CSKA

"Lokomotiv-Kuban" uzvar trešajā VTB finālspēlē, sērijā joprojām vadībā CSKA
Deriks Brauns (ar bumbu)
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šodien VTB Vienotās līgas fināla sērijas trešajā spēlē Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" ar 69:58 pārspēja Maskavas CSKA, sērijā līdz trīs uzvarām gan vadībā joprojām ir Maskavas komanda ar 2:1.

Pirmajās divās sērijas spēlēs maskavieši izcīnīja uzvaras ar 72:65 un 64:54, bet turpinājumā sērija devās ārpus Maskavas. Aizvadītās sezonas Eiropas kausa ieguvēji bija piedzīvojuši zaudējumus arī abās VTB līgas regulārās sezonas spēlēs, mājās piekāpjoties ar 61:72, bet izbraukumā piedzīvojot sakāvi ar 56:83.

Labu pamatu pirmajai uzvarai Krasnodaras komanda ielika jau pirmajā puslaikā, ielaižot tikai 27 punktus un pārtraukumā ejot pie +11 (38:27). Otrajā puslaikā abas ceturtdaļas beidzās neizšķirti. CSKA pievīla metienu no tuvākas distances (2p. – 12/34 pret 23/45), kā arī lielais kļūdu skaits (16 pret 7).

Uzvarētāju labā 19 punktus un astoņas atlēkušās bumbas guva Deriks Brauns, bet Nikolass Kalatess pievienoja 15 punktus, astoņas rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas. CSKA labā 16 punktus guva Vladimirs Micovs.

Sērijā līdz trīs uzvarām vadībā ar 2:1 ir Maskavas CSKA, bet nākamais – ceturtais – mačs notiks "Lokomotiv-Kuban" laukumā jau rīt, 7.jūnijā.

Izmantotais avots:
Главная | Единая Лига ВТБ