Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatska trenētajai Ņižņijnovgorodai pievienojas "Clippers" uzbrucējs Tompkinss

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bagatska trenētajai Ņižņijnovgorodai pievienojas "Clippers" uzbrucējs Tompkinss
Trejs Tompkinss pret Pau Gazolu
Foto: AP/Scanpix

Ainara Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina trenētais Ņižņijnovgorodas basketbola klubs pirmdien, 4. augustā, noslēdza līgumu ar bijušo "Los Angeles Clippers" spēka uzbrucēju Treju Tompkinsu (Trey Thompkins; Georgia, 24, 208). Līgums parakstīts uz vienu sezonu.

2011. gada NBA drafta otrajā kārtā “Clippers” izvēlējās Tompkinsu ar 37. numuru. Debijas sezonā uzbrucējs izgāja laukumā 24 spēlēs. Nākamajā sezonā Tompkinss centās pārvarēt ceļgala savainojuma sekas, bet 2013. gada pavasarī “Clippers” viņu atlaida.

Šovasar spēlētājs atgriezās laukumā, sacenšoties NBA vasaras līgā. Četrās spēlēs viņš vidēji 18 minūtēs atzīmējās ar 10,5 punktiem un izcīnīja 4,3 bumbas zem groziem. Studenta karjeras laikā Tompkinsa vidējie rādītāji bija 16 punkti un astoņas atlēkušās bumbas.

Ainars Bagatskis, “Nizhny Novgorod” galvenais treneris
“Raksturotu Tompkinsu kā kustīgu centru ar metienu. Zinu, ka pirms pāris gadiem par viņu interesējās vadošie Krievijas klubi. Tagad Tompkinss nedaudz nozudis no radaru ekrāniem, tāpēc “Nizhny Novgorod” dos viņam iespēju sevi pierādīt. Viņam netrūkst spēka, lai to izdarītu. Tompkinss ir nopietns spēlētājs, mums vajadzīgi viņa precīzie metieni un agresīvā spēle aizsardzībā.”

Izmantotie resursi:
Трей Томпкинс переходит в “Нижний Новгород”

  -1 [+] [-]

, 2014-08-04 11:28, pirms 10 gadiem
krasavci!!
Slēpts komentārs: mavaans

     [+] [-]

, 2014-08-04 12:02, pirms 10 gadiem
mavaans rakstīja: pirmoreiz dzirdu,ka Bagijs trenēs Ņižnijnovgorodu+ kāds bļin Artūrs Štālbergs? Viņš taču Saldu trenēs! Un tādu Ernšteinu vispār pirmoreiz dzirdu.
Tad jaajautā, ko tu vispār zini? Bagijs sen parakstiija ar NN un Štālbergs novadīja 1 treninju salduu un arii aizlaidās pir Bagija. Ernšteins kkāds fiziskās sagatavotiibas vai kas tur bija.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-04 12:08, pirms 10 gadiem
mavaans rakstīja: pirmoreiz dzirdu,ka Bagijs trenēs Ņižnijnovgorodu+ kāds bļin Artūrs Štālbergs? Viņš taču Saldu trenēs! Un tādu Ernšteinu vispār pirmoreiz dzirdu.
klau, labāk netērē šeit laiku, ej turpini lasīt "Kas Jauns" (vai "Kas Ļauns" ??)

  -1 [+] [-]

, 2014-08-04 12:09, pirms 10 gadiem
Bayern/Heat fans rakstīja: Tad jaajautā, ko tu vispār zini? Bagijs sen parakstiija ar NN un Štālbergs novadīja 1 treninju salduu un arii aizlaidās pir Bagija. Ernšteins kkāds fiziskās sagatavotiibas vai kas tur bija.
Paldies Tev,ka paskaidroji,savādāk galīgi neko nezināju.

     [+] [-]

, 2014-08-04 14:52, pirms 10 gadiem
mavaans rakstīja: Paldies Tev,ka paskaidroji,savādāk galīgi neko nezināju.
ja seko kaut nedaudz lidzi basletbola, tad tas jau nu bija lietass kas jazin. Jajautaa ko tu seit vispar dari?

     [+] [-]

, 2014-08-04 15:02, pirms 10 gadiem
noladets rakstīja: ja seko kaut nedaudz lidzi basletbola, tad tas jau nu bija lietass kas jazin. Jajautaa ko tu seit vispar dari?
Kompensē uzmanības deficītu, rakstot tizlus komentārus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja