Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Par Šmita komandas biedru Stambulā kļūst 456 spēles NBA aizvadījušais Džonsons

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par Šmita komandas biedru Stambulā kļūst 456 spēles NBA aizvadījušais Džonsons
Stenlijs Džonsons (no kreisās). Foto: AFP/Scanpix

Eirolīgas klubs Stambulas ''Anadolu Efes'' paziņojis, ka noslēdzis viena gada līgumu ar amerikāņu basketbolistu Stenliju Džonsonu, kuram ir 456 spēļu pieredze Nacionālajā basketbola asociācijā.

Rolanda Šmita jaunais klubs Stambulas ''Anadolu Efes'' paziņojis, ka tās rindās spēlēs Stenlijs Džonsons. Ar viņu noslēgts līgums uz vienu sezonu.

2015. gada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā viņu ar augsto astoto numuru izraudzījās Detroitas ''Pistons''. NBA karjeras laikā viņš spēlējis arī tādās komandās kā Ņūorleānas ''Pelicans'', Toronto ''Raptors'', Losandželosas ''Lakers'' un Sanantonio ''Spurs''. 449 spēlēs līgā viņš vidēji guvis 6.2 punktus, izcīnījis 3.1 atlēkušo bumbu un atdevis 1.5 rezultatīvās piespēles. Viņš piedalījies arī septiņās izslēgšanas spēlēs, kurās vidēji iemetis 6.4 punktus.

2023./2024. gada sezonu Džonsons pavadīja G-līgā. Stoktonas ''Kings'' rindās viņš 33 spēlēs izcēlās ar 14.4 punktiem, 5.3 atlēkušajām bumbām un 2.6 rezultatīvajām piespēlēm. 28 gadus vecajam basketbolistam šī kļūs par pirmo pieredzi ārpus Ziemeļamerikas.

Izmantotie resursi:
https://www.anadoluefessk.org/haber...