Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jahovičs: "Čempionu līgā VEF pirmais mērķis būs izkļūt no grupas"

Rolands Eliņš

Jahovičs: "Čempionu līgā VEF pirmais mērķis būs izkļūt no grupas"
Gatis Jahovičs. Foto: no video

“VEF Rīga” direktors Gatis Jahovičs uzreiz pēc FIBA Čempionu līgas grupu izlozes Ženēvā portālam Sportacentrs.com dalījās iespaidos par izlozes rezultātiem, kā arī vēl nevarēja sniegt galīgo atbildi par to, vai šosezon VEF spēlēs arī VTB Vienotajā līgā.

“Skaidrs, ka turnīrs ir ļoti spēcīgs,” par Čempionu līgas izlozi teica Jahovičs. “Tenerife ir aizpagājušā gada uzvarētāja, arī Bamberga latviešu līdzjutējiem ir labi zināma komanda, kurai gan varbūt ne tikai labi gāja pagājušajā sezonā Vācijā, bet tāpat tā būs spēcīga pretiniece. Tāpat grieķi, turki, arī čehu “Nymburk” mums ir ļoti labi zināma vēl no VTB līgas spēlēm.”

C grupā vēl ir divas brīvas vietas, kas paredzētas kvalifikācijas uzvarētājām. “Par vienu jau mēs visnotaļ droši varam teikt, ka tā būs “Nihzny Novgorod”, kas arī mums ir ļoti labi zināma komanda,” teica Jahovičs. “Par otru šobrīd grūtāk prognozēt, jo tā kvalifikācijas loka nav informācijas par komandām.”

“Izredzes šajā grupā mums noteikti ir,” turpināja Jahovičs. “Ja paskatāmies uz citām grupām, es neteiktu, ka mums ir visgrūtākā grupa. Skatītājiem gan arī ir interesantāk, ja ciemos brauc spēcīgas komandas, un Čempionu līgā dalībnieku sastāvs tomēr ir citāds nekā VTB līgā.”

Uz jautājumu, vai Čempionu līgā būs VEF sezonas galvenais turnīrs, Jahovičs atbildēja, ka VEF par svarīgu uzskata katru turnīru, kurā piedalās: “Arī Čempionu līgā centīsimies gūt pēc iespējas vairāk uzvaru, bet pirmais mērķis mums Čempionu līgā būs izkļūt no grupas.”

Jahovičs arī norādīja, ka šobrīd turpinās neskaidrība par to, vai “VEF Rīga” nākamajā sezonā spēlēs VTB Vienotajā līgā, tādēļ arī pieņemts loģisks lēmums izvēlēties dalību vēl kādā turnīrā papildus Latvijas-Igaunijas līgai. Taču konkrētu atbildi par VTB līgas nākamo sezonu “VEF Rīga” direktors nevarēja sniegt.

FIBA Čempionu līgas grupu turnīrs

GrupaKomandaKomandaKomandaKomandaKomandaKomanda
A grupaOostendeDinamo SasariStrasbourgTurk TelekomManresaUnet Holon
B grupaHapoel JerusalemAEK AthensBandirmaRasta VechtaPau-Lacq OrthezWloclawek
C grupaBrose BambergTenerifeČEZ NymburkVEF RīgaPeristeriGaziantep
D grupaPAOKNeptūnasBesiktasBrindisiJDA DijonZaragoza

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2019-07-04 15:23, pirms 5 gadiem
VEF pirmais mērķis būs izvilk Rebela galvu no Jaunupa pakaļas un ietērpt viņu pandas tērpā! TasTačNabaguKauss
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2019-07-04 15:51, pirms 5 gadiem
Mani vairāk intresē kad sāks vākt sastāvu.

     [+] [-]

, 2019-07-04 16:03, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Mani vairāk intresē kad sāks vākt sastāvu.
Vairāk uzjautāju, iespējams, ka nākamnedēļ būs kādas ziņas par to

  +2 [+] [-]

, 2019-07-04 17:20, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Vairāk uzjautāju, iespējams, ka nākamnedēļ būs kādas ziņas par to
Vari varbūt atklāt savu vārdu vai uzvārdu? Esi basketbolam tuva persona?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-07-04 21:02, pirms 5 gadiem
eevelee rakstīja: Vari varbūt atklāt savu vārdu vai uzvārdu? Esi basketbolam tuva persona?
Neesmu tuva persona, es vienkārši rakstu soc.tīklos viņiem un gadās, ka viņi atbild. Teiksim par Mejera atgriešanos man viņi pateica kādu nedēļu pirms oficiālās paziņošanas....Bet tā nav grūti mani atrast, ja izmanto Twitter vai FB, parasti pie Eirolīgas grozos.

     [+] [-]

, 2019-07-04 22:02, pirms 5 gadiem
Slinkums meklēt.