Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

B grupa: "Olympiacos" sagrauj "Unicaja"

B grupa: "Olympiacos" sagrauj "Unicaja"
Joannis Burusis
Foto: AP/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas B apakšgrupas spēlē pārliecinošu panākumu izcīnīja Pirejas ''Olympiacos'', kas savu skatītāju priekšā ar 93:66 izrēķinājās ar Spānijas ACB čempionāta klubu - Malagas ''Unicaja''. Citā B grupas mačā uzvaru izcīnīja Bambergas ''Brose Baskets'' (Vācija), ar 79:69 pārspējot Šarleruā ''Spirou'' (Beļģija).

Spēli viesi no Grieķijas sāka ar vērā ņemamu izrāvienu (12:0), 1. ceturtdaļu noslēdzot ar rezultātu 27:11, bet lielajā pārtraukumā ejot pie 22 punktu handikapa - 47:25. 3. ceturtdaļas sākumā labi spēlēja ''Unicaja'' - Terels Makintairs un Georgs Printezis pārmaiņus iekaroja pretinieku grozu, palīdzot savai komandai pietuvoties līdz mīnus 11 (43:52), taču tad savu atbildi sniedza ''Oly'' spēka uzbrucējs Joannis Burusis, kurš isā laika sprīdī guva desmit punktus un palīdzēja savai komandai līdz 3. ceturkšņa beigām atjaunot 23 punktu pārsvaru (68:45), ko ''Unicaja'' spēlētājiem, saprotams, neizdevās atspēlēt (66:93).

Uzvarētāju labā 17 punktus guva Kostass Papanikalau un Joannis Burusis, bet 16 punkti Vasiļa Spanuļa rēķinā, bet mājiniekiem 14 punkti Džoelam Frīlendam un Terelam Makintairam.

Nākamo spēli ''Olympiacos'' aizvadīs 10. novembrī, savā laukumā uzņemot Šarleruā ''Spirou'', bet ''Unicaja'' sacentīsies ar ''Virtus Roma''.

Citā B apakšgrupas spēlē Bambergas ''Brose Baskets'', pateicoties veiksmīgai spēlei 4. ceturtdaļā (21:11), izrāva uzvaru mačā ar Šarleruā ''Spirou''. Uzvarētājiem 15 punktus guva Reišons Terijs, bet zaudētājiem ar 13 ačiem atzīmējās Andrē Ridiks.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-03 23:23, pirms 14 gadiem
Nu kautkad tad vienreiz tam milzīgajam naudas daudzumam,kas ir ieguldīts Olympiacos komandā ir jāsāk atmaksāties!
TTT basketbolistes 2024. gada 29. martā Palangā. Foto: Matas Baranauskas

FIBA Eirolīga izsludina jaunu formātu, TTT pēc valstu ranga jāspēlē kvalifikācijā

"EuroLeague Women" 2024.-2025. gada sezonā pāries uz starptautiskajā basketbolā vēl nebijušu formātu ar jaunu izslēgšanas spēļu sistēmu, liecina Sacensību komisijas ierosinātie un "FIBA Europe" valdes maijā apstiprinātie noteikumi.
Maiks Džeimss. Foto: AFP/Scanpix
1

Pirmo reizi karjerā par Eirolīgas sezonas MVP atzīts Maiks Džeimss

LETA. "Monaco" saspēles vadītājs Maiks Džeimss atzīts par ULEB Eirolīgas šīs sezonas vērtīgāko spēlētāju, amerikāņu basketbolistam šo atzinību izpelnoties pirmo reizi karjerā.
Markuss Hovards. Foto: Baskonia

''Baskonia'' ilgtermiņā pagarina līgumu ar uzbrukuma līderi Hovardu

Spānijas ACB līgas klubs ''Baskonia'' paziņojis, ka līdz 2027./2028. gada sezonas beigām ir pagarinājis līgumu ar uzbrukuma līderi Markusu Hovardu.