Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Dreimane: "Labāk būs ar katru spēli"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Dreimane: "Labāk būs ar katru spēli"
Santa Dreimane
Foto: Uvis Igalis, www.skcesis.lv

"Tik ilgi nav spēlēts un ir tā, ka ļoti, ļoti gribas to darīt, tāpēc ne viss sanāk. Domāju, labāk būs ar katru spēli," pēc uzvaras pār Zagrebas sieviešu basketbola klubu "Medveščak" 70:53 eSports.lv atzina cēsnieču snaipere Santa Dreimane.

"Gribēšana bija ļoti liela, un tiklīdz izmantosim prātu, rezultāts būs vēl labāks. Prieks plūst pāri malām, enerģijas un spēka netrūkst, viss būs kārtībā," teica Dreimane, kura šodien guva astoņus punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas. "Galvenais, ka uzvarējām. Protams, izbraukumā spēlēt grūtāk un rezultātu skaita divu spēļu summā, tā ka izcīnītais pārsvars plus septiņpadsmit ir ļoti svarīgs."

Santai Dreimanei uzvara pār Horvātijas klubu bija pirmā oficiālā spēle deviņarpus mēnešu laikā un viņa nākotnē raugās ar optimismu. "Meitenes labāk saspēlēsies, pēc nedēļas mums būs otra centra spēlētāja Vila Kroketa. Būs lielāka rotācija, būs labi! Prieks atkal spēlēt, sevišķi savās mājās, kad skatītāju pilnas tribīnes."

"Domāju, izšķirošais bija, ka spējām salauzt spēli. Kurš salauž, tas uzvar. Jārēķinās, ka horvātietes mājās būs saņēmušās un tur būs ļoti grūti," spēles iznākumu un cīņas turpinājumu vērtē Ieva Tāre.

Atbildes spēle Horvātijā notiks 9. oktobrī. Uzvarētājas divu spēļu summā iekļūs pamatturnīrā.