Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Zadar" treneris: "Blūmu zinu ļoti labi"

Andrejs Siliņš

"Zadar" treneris: "Blūmu zinu ļoti labi"
Jānis Blūms
Foto: Aitor Arrizabalaga

Pirms šovakar paredzētās ULEB Eirokausa pirmās spēles "Final Eight" turnīrā pret "Bilbao Basket" vienību horvātu "KK Zadar" galvenais treneris Zmagoslavs Sagadins atklājis, ka spāņu komandas latviešu saspēles vadītāja Jāņa Blūma spēles stilu ļoti labi pazīst.

"Esmu trenējis Jāni Blūmu, kad abi strādājām "Lietuvos Rytas", tā kā pazīstu viņu ļoti labi," sacīja "Zadar" treneris. ""Bilbao" ir ļoti pieredzējusi komanda ar labiem spēlētājiem katrā pozīcijā. Viņiem ir labi metēji, un no tā mums jāuzmanās. Aizsardzība, atlēkušās bumbas un spēles kontrole būs uzvaras atslēga šajā spēlē. "Bilbao" ir favorīti, bet ne vienmēr favorīti uzvar. Tā kā "Bilbao" komandā ir trīs horvātu spēlētāji, viņiem ir daudz informācijas par mums. Viņi mūsu spēlētājus zina labāk nekā mēs viņējos. Tomēr arī mēs zinām dažus viņu spēlētājus ļoti labi un domāju, ka varam viņus ierobežot. Abām komandām ir vienādas izredzes tikt pusfinālā."

"Mēs šeit ieradāmies tāpat kā pārējās astoņas komandas - gatavi smagi cīnīties tikai ar vienu mērķi - uzvarēt," saka "Zadar" aizsargs Roks Stipčevičs. "Nedēļas laikā labi esam sagatavojušies spēlei pret "Bilbao". Zinām visu par viņiem un esam gatavi gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Mums jāspēlē "skrien un met" basketbols. Viņiem ir ātri spēlētāji pie "pick'n'roll" sadarbībām. Viņiem ir labi spēlētāji, kuri var iemest gan no tuvās, gan tālās distances. Jāuzmana Marko Baničs, Drago Pasaličs, Haviers Salgado, Renalds Seibutis, Kvinsijs Luiss un arī Jānis Blūms. Viņiem ir desmit labi spēlētāji, tā kā viņi var rotēt ar sastāvu un saglabāt labu spēles ritmu visu mača gaitu."

"Bilbao Basket" galvenais treneris Čuss Vodoreta: "Ja jau esam iekļuvuši "Final Eight", tadtikai uz to arī koncentrējamies. Tas nozīmē, ka ne tikai pētām pretiniekus, bet arī aicinām klātienē mūs atbalstīt līdzjutējiem. Atmosfēra komandā ir lieliska, gribam cīnīties un sasniegt labus rezultātus. Būt šeit nemaz nenozīmē tik daudz, jo, ja jau esi te nokļuvis, jāmēģina uzvarēt visās trijās spēlēs un tikt pie kausa. Esam ieradušies Turīnā, lai uzvarētu "Zadar" un šai spēlei esam pilnībā koncentrējušies. Gribam paveikt labu darbu, dodot arto iespaidu klubam, pilsētai un valstij. Domāju, ka "Zadar" nav daudz vienlīdzīgu spēlētāju maiņu, kas mums varētu nākt par labu, bet varbūt arī tieši otrādāk. Viņi spēlē ar sešiem vai septiņiem spēlētājiem, tāpēc labi saprotas laukumā. Viņiem ir ļoti labs treneris, kurš sezonas laikā spējis padarīt aizsardzību daudz labāku un zina, kā izsist pretinieku no ritma. Spēlētāji viņiem ir talantīgi un labi saprot spēli."

Ceturtdaļfināla mačsstarp Bilbao "Iurbentia Basket" un "KK Zadar" šovakar sāksies 22:00 pēc Latvijas laika, un tiešajā translācijā to būs iespēja vērot "Eurosport2" kanālā.

Izmantote resursi:
eurocupbasketball.com

  +7 [+] [-]

, 2009-04-03 15:49, pirms 15 gadiem
tas tērps..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-04-03 15:52, pirms 15 gadiem
Zinat ir 1ns!
bet nosegt pavisam kas cits!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-04-03 15:58, pirms 15 gadiem
o labs... Eurosport 2

  +1 [+] [-]

, 2009-04-03 16:04, pirms 15 gadiem
nav gadienā Reinalds Seibutis, nevis Ronijs?
katrā ziņā, jācer, ka Bilbao uzvarēs

     [+] [-]

, 2009-04-03 16:08, pirms 15 gadiem
Nu cerēsim,ka Jānim veiksies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-03 16:20, pirms 15 gadiem
shaja terpa vins bija nofochejies pirms laikam 2007 gada EČ Baško ar tpt

     [+] [-]

, 2009-04-03 17:51, pirms 15 gadiem
Eurosport2 rulle

     [+] [-]

, 2009-04-03 18:01, pirms 15 gadiem
varbut kads zin kur sho speli vares verot i-neta?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-04-03 19:29, pirms 15 gadiem
visiem kuriem ir telekoms nav problēmu, apollo.lv un kaut kāds latiņš mēnesī. Kuriem nav - iesaku pāriet, visi pārējie ir šausmīgas miskastes uz lattelekom fona.

Beidzot varēsim pārliecināties cik ļoti stiprāka ir spānijas līga par krievijas. Vakar redzējām kā krievu top klubs spēlē un paspēlē nevienam citam kā hemofarm. Domāju ka spāņu viduvējība pilnīgi noteikti tiks galā ar zadar. To arī novēlu!!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-04-03 19:34, pirms 15 gadiem
Tajā pašā laikā labprāt dzirdētu kādu komentāru par Deividu Blatu. Vispāratzīts treneris, kurš vakar zaudēja salīdzinoši vajam klubam, ļoti svarīgā spēlē.
Jo man vienmēr ir patikusi latviešu "patika" pret Muižnieku. Jo cik ir bijis, viņš vienmēr ir bijis vainīgs. Pie tam nevis kaut kā vainīgs, bet tāpēc, ka kā treneris ir nulle un vispār neko nesaprot no basketbola. Nu šajā gadījumā par 100% vainīgs ir treneris, bet vai tāpēc viņš ir ļoti slikts treneris?

  +2 [+] [-]

, 2009-04-03 23:07, pirms 15 gadiem
"Viņiem ir labi metēji, un no tā mums jāuzmanās"-šo izteicienu lieliski varētu izmantot,kad iet runa par lv komandām...

     [+] [-]

, 2009-04-03 23:51, pirms 15 gadiem
Blūmam jau 21 punkts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja