Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Skariolo: "Ceļš uz Eirolīgu vēl ir atvērts"

Andrejs Siliņš

Skariolo: "Ceļš uz Eirolīgu vēl ir atvērts"
Seržio Skariolo
Foto: Digitale

"Nevēlos teikt neko tādu, ka izklausītos pēc atrunām. "Rytas" uzvarēja. Es ticu, ka ceļs uz Eirolīgu mums joprojām ir atvērts," pēc zaudējuma ULEB Eirokausa finālā "Lietuvos Rytas" vienībai optimistiski noskaņots bija Maskavas apgabala "Khimki" galvenais treneris Seržio Skariolo.

"Viņi ["Rytas"] aizvadīja lielisku turnīru un šovakar nospēlēja pacietīgi," pretinieku uzvaru skaidroja treneris. "Viņiem ir ļoti pieredzējusi un gudra komanda. Viņi līdz galam ticēja, ka pienāks īstais brīdis, viņi ne mirkli nenolaida rokas, kad bija iedzinējos. Viņi turpināja cīnīties un pelnīti svinēja uzvaru. Nemāku pateikt - varbūt pēdējā ceturtdaļā mums beidzās degviela, iespējams, spēlētāji spēlēja, tikai lai nosargātu pārsvaru, nevis lai uzvarētu. Pēc 32 vai 33 spēlētām minūtēm zaudējām koncentrēšanos. Vienīgais attaisnojums mums varētu būt tas, ka uz "Final Eight" devāmies bez dažiem spēlētājiem ierindā. Bet nevēlosteikt neko tādu, kas izlausītos pēc atrunām. "Lietuvos Rytas" uzvarēja."

"Jūtam, ka progresējam un attīstamies, ir ambīcijas nākotnei," optimistisks ir treneris. "Tagad mums būs jāpārslēdzas uz Krievijas Superlīgas izslēgšanas spēlēm un jāsagatavojas tām pienācīgi. Esticu,ka ceļs uz Eirolīgu mums joprojām ir atvērts. Mums ir iespēja revanšēties [par šo neveiksmi] Krievijas Superlīgā,un mēs to arī izmantosim."

Izmantotie resursi:
eurocupbasketball.com

  +7 [+] [-]

, 2009-04-05 22:29, pirms 15 gadiem
Nu ko - vismaz vārdos zaudēt māk. Nav brīnums - treneris nav krievs!
Slēpts komentārs: NANI27

  +4 [+] [-]

, 2009-04-05 22:32, pirms 15 gadiem
Njā.. ja tas būtu Boriss Mihailovs tad viņš pateiktu ko par to visu domā normālam krievu mužikam saprotamā valodā...

  +5 [+] [-]

, 2009-04-05 23:05, pirms 15 gadiem
NANI27 rakstīja: beidzās benzīns
nu moins ka cilvekam var beigties benzins!
Vai metaforas joprojām māca ap 5., 6. klasi?