Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis un Mejeris uzzina pretiniekus FIBA Eiropas kausa astotdaļfinālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bagatskis un Mejeris uzzina pretiniekus FIBA Eiropas kausa astotdaļfinālā
Mareks Mejeris Foto: VTB līga

Šodien notika FIBA Eiropas kausa astotdaļfināla izloze. Mareka Mejera ''Parma'' par iekļūšanu ceturtdaļfinālā spēkosies pret ''Rilski Sportist'', kamēr Ainara Bagatska vadītā ''Kyiv Basket'' cīnīsies pret ''Ironi Ness Ziona''. Nākamajā turnīra stadijā iekļūs komanda, kas uzvarēs vienā spēle. No 23.-25. martam četros atsevišķos sabraukumos tiks noteiktas četras ''Final4'' vienības.

FIBA Eiropas kausa grupu turnīrs tika aizvadīts burbuļos, kur visas komandas aizvadīja pa vienai spēlei ar katru. Šajā turnīrā piedalās arī divas ar latviešiem pārstāvētas komandas - Mareks Mejeris ar ''Parma'' un Ainara Bagatska trenētā ''Kyiv Basket''. Abām izdevās izkļūt no grupu turnīra, un šodien tika izlozētas to pretinieces astotdaļfinālā.

Astotdaļfināla un ceturtdaļfināla spēles tiks aizvadītas četros burbuļos, kur katrā tiks noskaidrota tā viena, kas iekļūs Final4. Mači notiks no 23.-25. martam, kamēr fināla cīņas aprīlī. Pagaidām nav zināms, kur tiks organizēti sabraukumi. Gan no astotdaļfināla, gan ceturtdaļfināla izkļūs tā, kas uzvarēs vienā spēlē.

Mareka Mejera ''Parma'' par vietu ceturtdaļfinālā cīnīsies ar ''Rilski Sportist''. Ja tiks izcīnīta uzvara, tad par iekļūšanu labāko četriniekā krievu komanda spēkosies pret ''Fribourg Olympic'' un ''Balkan'' pāra uzvarētāju. Savukārt Bagatska vadītā ''Kyiv Basket'' cīnīsies pret ''Ironi Ness Ziona''. Ceturtdaļfinālā iespējamie pretinieki ir ''Anwil'' vai ''Iraklis''.

FIBA Eiropas kausa astotdaļfināla pāri

Pāris
CSU Sibiu - Reggio Emilia
Dnipro - Oradea
Prometey - Mons-Hainaut
BMSLAM Stal - Heroes Den Bosch
Fribourg Olympic - Balkan
Parma - Rilski Sportist
Iraklis - Anwil
Kyiv Basket - Ironi Ness Ziona

Izmantotie resursi:
FIBA Europe Cup Round of 16 pairings drawn -...