Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Bagatska trenētā "Kyiv" saņem tehnisko zaudējumu Eiropas kausa spēlē

Rolands Eliņš

Oficiāli: Bagatska trenētā "Kyiv" saņem tehnisko zaudējumu Eiropas kausa spēlē
Ainars Bagatskis. Foto: kyiv-basket.com

LETA. Latvijas basketbola speciālista Ainara Bagatska vadītajai "Kyiv" spēlētāju trūkuma komandā dēļ otrdien piešķirts tehniskais zaudējums Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa izcīņas pēdējā otrā grupu turnīra spēlē.

"Kyiv" nedevās uz Eiropas kausa spēli Itālijā, kam otrdien bija jānotiek pret Artūra Strautiņa pārstāvēto Redžo Emīlijas "UnaHotels" komandu.

Tādējādi vienīgais tiesnesis fiksēja Kijevas kluba neierašanos, un "Kyiv" tika piešķirts tehniskais zaudējums ar 0:20.

J grupā ar piecām uzvarām sešos mačos pirmo vietu ieņēma Redžo Emīlijas komanda, Krailsheimas "Merlins" no Vācijas ar bilanci 3-3 finišēja otrā, trešo vietu ar divām uzvarām sešos mačos ieņēma Antverpenes "Telenet Giants", bet Bagatska vadītā "Kyiv", kas tehniskā zaudējuma dēļ zaudēja vienu punktu tabulā, ar diviem panākumiem ieņēma pēdējo vietu.

Jau ziņots, ka oficiālais iemesls atteikumam doties uz pēdējo grupas spēli ir "spēlētāju trūkums Covid-19 un citu iemeslu dēļ". Pie šiem "citiem iemesliem" noteikti atzīmējams fakts, ka Krievija ir sakoncentrējusi pie Ukrainas robežām 100 000 vīru lielu karaspēka kontingentu, raisot bažas par jaunu iebrukumu kaimiņvalstī.