Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Čempione Efes pārbaudes mačā pieveic bronzas medaļnieci Milānu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Čempione Efes pārbaudes mačā pieveic bronzas medaļnieci Milānu
Filips Petruševs (ar bumbu) pret Šeivonu Šīldsu. Foto: Olimpia Milano

Pašreizējā ULEB Eirolīgas čempione Stambulas ''Anadolu Efes'' aizvada pirmssezonas nometni Itālijā, kuras laikā šovakar pārbaudes mačā apspēlēja itāļu vienīgo komandu Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā Milānas ''Olimpia'' ar 95:83 (24:25, 22:27, 30:9, 19:22).

Mača pirmajā puslaikā laukumā sekmīgāk darbojās itāļi, kas iekrāja sešu punktu pārsvaru. Par spēles izšķirošo kļuva trešā ceturtdaļa, kurā ''Anadolu Efes'' basketbolisti uguņoja no tālās distances un guva 30 punktus, uzvarot desmit minūšu nogrieznī ar 21 punkta pārsvaru. Milānas komanda spēles noslēdzošajā ceturksnī nedaudz spēja samazināt deficītu, tomēr gana drošu uzvaru noslēgumā svinēja ULEB Eirolīgas čempionvienība - 95:83.

Otro maču pēc kārtas produktīvākais Stambulas kluba rindās bija serbu aizsargs Vasiļe Micičs, kura rēķinā šovakar 23 punkti. Viņa tautietis, turku granda jaunpienācējs Filips Petruševs izcēlās ar 20 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, bet Krunoslavs Simons atzīmējās ar 19 punktiem un deviņām piespēlēm. Milānas ''Olimpia'' rindās 14 punkti pieredzējušajam spānim Serhio Rodrigesam, savukārt pa 11 sameta komandas starpsezonas papildinājumi Džerians Grants un Nikolo Melli.

Milānas komandai tā bija pirmā pārbaudes spēle, gatavojoties jaunajai sezonai, kamēr Efes aizvadīja otro maču. Pirmajā ar 85:75 izdevās apspēlēt ''Monaco'', kas jau 30. septembrī piedzīvos debiju ULEB Eirolīgā. Itālijas un Turcijas komandas sestdien aizvadīs vēl vienu savstarpējo pārbaudes spēli.