Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA turpinās pārmaiņas: nepaliks arī piecus gadus klubā pavadījušais Kulagins

Andrejs Siliņš

CSKA turpinās pārmaiņas: nepaliks arī piecus gadus klubā pavadījušais Kulagins
Mihails Kulagins. Foto: cskabasket.com

Latviešu basketbolista Jāņa Strēlnieka pārstāvētais Krievijas superklubs Maskavas CSKA turpina aktīvu pārmaiņu veikšanu komandas sastāvā - klubs paziņojis, ka pēc piecu gadu darba to pametīs 25 gadus vecais krievu talantīgais aizsargs Mihails Kulagins.

Kulagins pievienojās CSKA jau 20 gadu vecumā un šajā laikā piedalījies divu Eirolīgas čempiontitulu izcīnīšanā (2016, 2019), tiesa, spēlētāja loma laukumā nebija liela. Aizvadītajā sezonā Krievijas izlases saspēles vadītājs mocījās ar savainojumiem un Eirolīgā tā arī nepiedalījās nevienā mačā, bet VTB Vienotajā līgā paspēja nospēlēt vien deviņus mačus.

Šodien jau vēstījām, ka grieķu medijs sport24.gr rakstīja sagaidāma arī Jāņa Strēlnieka došanās prom no Maskavas superkluba, lai gan pērnajā vasarā Latvijas Gada basketbolists parakstīja divu gadu līgumu ar vienību.

Iepriekš klubs pavēstīja par līgumu pārtraukšanu ar amerikāņu aizsargu Ronu Beikeru un grieķu centru Kostasu Kufosu. Tāpat komandu pēc septiņu gadu darba atstās aizvadītās sezonas kapteinis Kails Hainss - pieredzējušais amerikāņu centrs pieņēmis Milānas "Olimpia" piedāvājumu.

Jau februārī CSKA pagarināja sadarbību ar Itālijas izlases aizsargu Danielu Haketu, bet matā - ar Krievijas izlases spēka uzbrucēju Džoelu Bolomboju. Šodien tika pavēstīts, ka noslēgts jauns trīs gadu līgums ar rezultatīvo amerikāņu aizsargu Maiku Džeimsu. Oficiāli neapstiprināta informācija liecina, ka klubs vienojies par līgumu ar Pirejas "Olympicos" spēlējušo serbu centru Nikolu Milutinovu. Tāpat CSKA vēloties redzēt sastāvā austrāliešu snaiperi Raienu Brokofu, kurš šosezon tika atbrīvots no Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks".