Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Khimki" pārmaiņu priekšā - dārgākie spēlētāji pametīs komandu

Andrejs Siliņš

"Khimki" pārmaiņu priekšā - dārgākie spēlētāji pametīs komandu
Vitālijs Fridzons
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Lielas pārmaiņas sagaida Maskavas apgabala "Khimki" basketbola klubu - organizācijas prezidents Andrejs Nečajevs atzinis, ka starpsezonā nāksies atteikties no virknes vadošo un dārgāko spēlētāju pakalpojumiem.

"Khimki" šajā sezonā spēlēja acij tīkamu basketbolu, taču dažādu apstākļu dēļ nespēja kvalificēties ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēlēm, savukārt VTB Vienotajā līgā apstājās pusfinālā pret Maskavas CSKA. Jau sezonas gaitā klubs nonāca finansiāli ļoti sarežģītā situācijā, taču problēmas īslaicīgi tika novērstas.

Tomēr jau nākamajā sezonā Rima Kurtinaiša vadītajā komandā, visticamāk, nespēlēs virkne šajā sezonā vadošo spēlētāju. "Neesmu drošs par nākotni, bet pastāv iespēja, ka klubs turpinās darbību ar krietni mazāku budžetu," atzina Nečajevs. "Daudzi no mūsu labākajiem spēlētājiem komandu pametīs. Zoranam Planiničam līgums ir beidzies un viņam jau ir vairāki labi piedāvājumi Turcijā. Polam Deivisam bija laba sezona, un par viņu ļoti interesējas Telavivas "Maccabi", Ļoti iespējams, projām dosies arī Krešimirs Lončars un Keisijs Riverss."

Tāpat, iespējams, nāksies zaudēt vienu no dārgākajiem krievu spēlētājiem Vitāliju Fridzonu - par aizsargu nopietni interesējas CSKA, kas, protams, arī būtu gatava apmierināt Fridzona finansiālās prasības.

"Khimki" sezona beigusies, taču parādi spēlētājiem esot palikuši joprojām. Krievijā tiek baumots arī par iespēju, ka "Khimki" tiks apvienots ar cita Maskavas apgabala Ļubercu komandu "Triumph".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-01 21:28, pirms 11 gadiem
pzgc Fridzons pa taadu piki kapa nereali

     [+] [-]

, 2013-06-02 03:04, pirms 11 gadiem
ta jau Kurtinaitis izsauks Janicenoku