Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:104, Did:0, useCase: 3

Ieva Tāre: "Jūtos pārliecinātāka!"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Pēc Eiropas sieviešu basketbola meistarsacīkšu otrās dienas savās pārdomās dalījās Ieva Tāre un Gunta Baško, kuras pirmo reizi finālturnīrā piedalījās pirms astoņiem gadiem.


Valstsvienības sastāvā ir trīs basketbolistes, kuras 1999. gada finālturnīrā izcīnīja devīto vietu - Tāre, Baško un Ilze Ose-Hlebovicka. Tārei un Baško Itālijā ir trešā reize Eiropas čempionāta finālturnīrā - 2005. gadā latvietes sasniedza sesto pozīciju. Ilgstoša savainojuma ārstēšana toreiz liedza dalību Osei-Hlebovickai. Jāpiebilst, ka klātienē Vasto komandu atbalsta Diāna Skrastiņa, kura savu profesionālo karjeru turpina Itālijā.


Ieva Tāre: "Nezinu, vai attaisnoju cerības, taču ar katru spēli jūtos arvien labāk un labāk, pārliecinātāka. Fiziski jūtos labi, psiholoģiski man jābūt mazliet stiprākai. Varētu pielikt caurgājienā, kas ir mana stiprākā puse un vairāk uzņemties iniciatīvu, pie tā ir jāpiestrādā".


Gunta Baško: "Izraēlietes mums spēja daļēji uzspiest viņu spēli, attapāmies tikai otrajā puslaikā. Viņas spēlēja lēnām, viens pret vienu, ar izmešanu. Anete sajuta savu metienu, pēc pirmā puslaika viņa ļoti pārdzīvoja, visi viņu iedrošināja, ka jāuzņemas vairāk. Aizgāja, spēlējām uz viņu un tas palīdzēja".

Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta avīze"

     [+] [-]

, 2007-09-26 12:45, pirms 17 gadiem
Go Girls!

     [+] [-]

, 2007-09-26 13:02, pirms 17 gadiem
Ir labi otrajaa kaartaa jaanem vaacija belgija un nebuus briinums ka panemsim arii Lietuvu....un tad jau ir astonnieks....Turaas

  +1 [+] [-]

, 2007-09-26 13:43, pirms 17 gadiem
Ka paņemsim Lietuvu, jau nebūtu nekāds baigas brīnums (ņemot vērā leišu problēmas)... lielāka veiksme būtu nepieciešama pret beļgietēm.