Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:104, Did:0, useCase: 3

Bufārs atkāpies

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Beļģijas sieviešu basketbola valstsvienībai nesasniedzot mērķi - iekļūšanu Eiropas meistarsacīkšu pirmajā pieciniekā, par atkāpšanos paziņojis valstsvienības treneris, francūzis Lorāns Bufārs.


"Mans uzdevums ir pabeigts. Netika sasniegts mērķis kvalificēties Olimpiskajām spēlēm, es to neizdarīju. Ceru, ka Beļģijas basketbols turpinās augt un attīstīties. Novēlu valstsvienībai kvalificēties 2009. gada finālturnīram Latvijā," sarunā ar vietnes Basketfeminin.com apskatnieku saka Bufārs. "Pietrūka vienas vai divu spēlētāju, kas var nākt uz maiņu. Komandai trūka augstākā līmeņa spēļu pieredzes."


Bufārs ilgstoši vadīja vienu no Francijas sieviešu basketbola slavenākajiem klubiem "Valenciennes", izcīnot daudzus titulus. No 2007. gada rudens Bufārs strādās ar Krievijas Superlīgas vadošā četrinieka klubu "UMMC".


Bufāra vadītā Beļģija divreiz zaudēja Latvijai Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs 2006. gada septembrī. Latvijas pārākumu Bufāra komandai nācās atzīt arī 2007. gada 30. septembrī. Ceturtdaļfinālā Beļģija zaudēja Spānijai. Cīņā par piekto vietu ciestais zaudējums pret Čehiju liedza vienībai turpināt cīņu par pēdējo ceļazīmi uz Olimpisko kvalifikācijas turnīru.


Attēlā - Beļģijas valstsvienības līdere Enna Voutersa, kuru drīz atkla redzēsim Rīgā, Gundara Vētras vadītajam Maskavas "CSKA" Eirolīgas spēlē tiekoties ar Rīgas "TTT".


eSports.lv raksti par Eiropas 31. sieviešu basketbola čempionātu


Izmantotie resursi: www.basketfeminin.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2007-10-09 20:44, pirms 17 gadiem
kā treneris manuprāt -ļooti laps...un aiziet uz Krievijas naudu UUUMC...NE KO PĀRMEST, NE KO PIEBILST...tāc ir bizness...

     [+] [-]

, 2007-10-09 21:12, pirms 17 gadiem
Mums arī pietrūka 2 augsta līmeņa meitenes,tad būtu zelts!!!!!!!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja