Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:377, Did:0, useCase: 3

Horvāti pacilātā noskaņojumā pirms EČ

Horvāti pacilātā noskaņojumā pirms EČ
Roko Ukičs (no labās)
Foto: efesworldcup.com

Horvātijas basketbola izlase triumfēja aizvadītajā nedēļas nogalē notikušajā "Efes Pilsen World Cup" turnīrā, kur piedalījās arī Latvijas izlase. Veiksmīgais sniegums horvātos vairojis pārliecību pirms gaidāmā Eiropas čempionāta.

Svētdien par ikgadējā "Efes Pilsen World Cup" uzvarētājiem kļuva Horvātijas izlases basketbolisti, kas finālspēlē ar 90:83 pārspēja Maķedonijas izlasi. Par šī turnīra vērtīgāko spēlētāju jeb MVP atzītais horvātu saspēles vadītājs sacīja: "Šis turnīrs ir lielisks katru gadu. Esmu priecīgs, ka šoreiz uzvarējām tajā, bet tagad jāgatavojas Eiropas čempionātam." Labie rezultāti pārbaudes spēlēs noteikti vairo horvātu pārliecību un komanda ir pacilātā noskaņojumā.

"Domāju, ka parādījām labu basketbolu tajās četrās dienās (Efes Pilsen World Cup turnīrā - aut.). Svarīgāka uzvara izrādījās pret Turciju pirmajā spēlē. Pēc tam jau spēlējām ar ļoti lielu pārliecību," tā Ukičs. Iepriekšējos divos Eiropas čempionātos Horvātija aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam. Šogad tiek uzskatīts, ka horvāti ir vieni no galvenajiem favorītiem.

"Noteikti, ka esam starp labākajām sešām vai piecām komandām. Gribam spert soli uz priekšu šogad, sasniegt vairāk nekā iepriekšējās reizēs. Gribam iekļūt pusfinālos, lai varētu cīnīties par medaļām. Darīsim visu, lai varētu to sasniegt," sola Ukičs.

Izmantotie resursi:
fibaeurope.com

  +1 [+] [-]

, 2009-09-01 16:51, pirms 15 gadiem
ko nevar teikt par mūsējiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-01 20:24, pirms 15 gadiem
kaut kur dzirdets visslielake ablomi rodas pec sadiem ''panakumiem''....

     [+] [-]

, 2009-09-01 23:13, pirms 15 gadiem
Tas labi. Ka beigās neapsēžas.