Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Muižnieks: "Ceram uz Brumermanes ātru atveseļošanos"

Andrejs Siliņš

Muižnieks: "Ceram uz Brumermanes ātru atveseļošanos"
Aija Brumermane
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Lēmumu par divpadsmitnieku pieņēmām trešdienas vakarā treneru sapulcē," ceturtdien notikušajā preses konferencē Liepājā pirms gaidāmā Eiropas čempionāta pastāstīja Latvijas basketbola dāmu izlases treneris Kārlis Muižnieks.

"Paldies Elīnai Babkinai un Santai Dreimanei par darbu. Viņas ir komandas sastāvdaļa un tā tiks uztvertas arī turpmāk. Lēmumu par divpadsmitnieku pieņēmām trešdienas vakarā treneru sapulcē. Aiju Brumermani nolēmām iekļaut, jo ceram, ka viņa pēc iespējas ātrāk varēs pilnvērtīgi atkal iesaistīties komandā. Aijai ir laba vispārējā kondīcija, viņa ar komandu ir trenējusies visa sagatavošanās cikla laikā. Protams, ir žēl, ka Elīna un Santa nevarēs turpināt darbu kopā ar mums," lēmumu skaidroja Muižnieks.

"Man pašam personīgi atgriezties Liepājā ir prieks, jo savulaik kā spēlētājs tieši ar Liepājas komandu izcīnīju sudraba medaļu Latvijas čempionātā," atcerējās treneris, kurš arī uzsvēra, ka ļoti svarīgs dāmu izlasei būs līdzjutēju atbalsts klātienē. "Ceram uz skatītāju, īpaši liepājnieku atbalstu."

Runājot par skatītājiem, čempionāta izpilddirektore Iveta Buļa atklāja, ka uz pirmo spēli biļetes jau izpārdotas: "Uz atklāšanas spēli biļetes izpārdotas pilnībā, bet uz pirmdienas un otrdienas spēlēm tās vēl ir pieejamas." Buļa arī pastāstīja par gatavošanos čempionātam: "Līdz svētdienai darbi ir sarakstīti pa stundām un minūtēm. Galvenais uzdevums - jāsakārto arēna. Jau šobrīd tiek uzstādīts viss tehniskais aprīkojums. Pie griestiem piekārti jau visu 16 dalībvalstu karogi, izlikti reklāmas plakāti un tā tālāk."

Jau rītdien spēļu vietās būšot ieradušās visas komandas, bet šodien Liepājā iebrauca Spānijas delegācija. Sestdien Liepājā ieradīšoties arī FIBA Eiropas ģenerālsekretārs Nars Zanolins.

Liepājas pilsētas mērs Uldis Sesks atklāja, ka ir prieks par čempionāta norisi Liepājā: "Pilsētā visi plānotie darbi paveikti un ir prieks, ka piektdien spēlētājas piedalīsies arī pilsētas pasākumā - iestādīs ziedus vienā no pilsētas parkiem."

  +5 [+] [-]

, 2009-06-04 14:35, pirms 15 gadiem
Uz atklāšanas spēli biļetes izpārdotas pilnībā-Ta turpinat

  +3 [+] [-]

, 2009-06-04 14:35, pirms 15 gadiem
Nu ko visi gatavi, fanot un turēt īkšķus!!!!! Žēl elīnas.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-04 15:21, pirms 15 gadiem
tiekamies Liepājā

  +1 [+] [-]

, 2009-06-04 15:22, pirms 15 gadiem
Liepājā arī starptautiskā regate uzreiz pēc basketa

     [+] [-]

, 2009-06-04 23:39, pirms 15 gadiem
Viss notika, kaa jaanotiek...

     [+] [-]

, 2009-06-05 00:29, pirms 15 gadiem
Kaut ko būšu palaidis garām... Kopš kura laika tas kr@plis pielaists pie dāmu izlases stūres? Kur Zvirgzdiņš??