Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

Polijas treneris atkāpies no amata

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Polijas treneris atkāpies no amata
Kšištofs Koziorovičs.
Foto: FIBA Europe

Pēc neveiksmīgā starta 2009. gada Eiropas sieviešu basketbola čempionātā no sava amata atkāpies Polijas valstsvienības galvenais treneris Kšištofs Koziorovičs.

Čempionātu polietes uzsāka B apakšgrupā, kur izcīnīja uzvaras pār Grieķiju un Ungāriju, kā arī piedzīvoja pamatīgu sakāvi cīņā ar mājiniecēm latvietēm. Lai kvalificētos ceturtdaļfinālam, Polijas valstsvienībai turnīra otrajā fāzē, kas norisinājās Rīgā, bija jāizcīna tikai viens panākums, tomēr Kozioriviča trenētā komanda piekāpās Slovākijai, Spānijai un Čehijai, tādējādi paliekot aiz borta un nekvalificējoties nākamajai turnīra fāzei.

Pēc atgriešanās mājās nu jau līdzšinējais Polijas sieviešu basketbola izlases treneris iesniedza atlūgumu, un Polijas Basketbola federācija to pieņēma. Federācijas prezidents Romāns Ludvičuks pateicās Koziorovičam par ieguldīto darbu valstsvienībā un, kā jau šādās runās ierasts, novēlēja trenerim spožu karjeras turpinājumu.

Izmantotie resursi:
eurobasketwomen2009.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-06-17 20:19, pirms 15 gadiem
I am basketball rakstīja: Dzekam galva sakapis
Kādā sakarā?