Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:352, Did:0, useCase: 3

EČ basketbolā sievietēm komandu pārstāvjus sveic svinīgā pieņemšanā

Jānis Celmiņš

EČ basketbolā sievietēm komandu pārstāvjus sveic svinīgā pieņemšanā
Foto: Valmieras pilsētas pašvaldība

Otrdien, 9.jūnijā, Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis īpašā pieņemšanā sveica 2009.gada Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm komandu pārstāvjus un organizatorus.

Valmieras pilsētas pašvaldības vadītājs Inesis Boķis: „Mums ir prieks un gods Valmierā rīkot Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm spēles. Jūtamies lepni, ka ne tikai pie mums, bet arī citviet Latvijā šajās dienās tas ir galvenais notikums, kam piesaistīta liela mediju un basketbola līdzjutēju uzmanība. Mēs ceram, ka jums būs tikai labas atmiņas par Latvijā un Valmierā pavadīto laiku. Novēlam labus rezultātus un sasniegumus basketbola komandām un viņu treneriem atlikušajās spēlēs!”

Par sadarbību Valmieras pilsētas pašvaldībai pateicas arī Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) un Latvijas Basketbola savienības pārstāvji, labus vārdus par uzņemšanu Valmierā pilsētas mērs saņēma arī no komandu pārstāvjiem.

Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm 2009 sacensību direktors Valts Miltovičs pastāstīja: „Čempionāta pirmā diena bija visgrūtākā, nācās piestrādāt pie dažādām organizatoriskām niansēm. Arī sportistēm tā bija ļoti satraukta, jo neviens nezināja kā būs, nācās pierast pie jauniem apstākļiem. Šāda mēroga sacensību rīkošanai Valmierā ir savas priekšrocības, bet trūkumi ir praktiski neievērojami. Šeit ir ļoti atsaucīgi cilvēki, ja palīdzība ir nepieciešama, tad to var saņemt pat naktī. Ar saviem pienākumiem veiksmīgi tika galā viesnīcas, Vidzemes Olimpiskā centra cilvēkiem par darbu pienākas medaļas, jo tas ko viņi izdarīja dažu dienu laikā ir fantastiski. Mēs pateicamies valmieriešiem par sniegto atbalstu. Gan organizatori, gan sportistes šeit jūtas mājīgi. Manuprāt, tieši mājīguma sajūta vistiešāk raksturo Valmieru.”

Pilsētas mērs čempionāta organizatoriem un rīkotājiem pateicās par sadarbību, dāvājot arī nelielas piemiņas veltes. Savukārt komandu pārstāvji parakstījās Valmieras viesu grāmatā.

Jau ziņots, ka no 7.līdz 20.jūnijam pirmo reizi Latvijā notiek Eiropas čempionāts basketbolā sievietēm. Valmierā, Liepājā un Rīgā par čempiona titulu cīnās 16 Eiropas spēcīgākās izlases. 16 komandas sadalītas četrās grupās, un no 7.līdz 9.jūnijam Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā sacentīsies C un D grupu vienības Krievija, Lietuva, Serbija, Turcija, Baltkrievija, Francija, Itālija, Izraēla. Katras grupas trīs labākās komandas iekļūst kvalifikācijas kārtā. Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm spēles Valmierā Vidzemes Olimpiskajā centra norisinājās no 7.līdz 9.jūnijam. Izšķirošās spēles līdz 20.jūnijam norisināsies galvaspilsētā „Arēna Rīga”.

Informāciju sagatavoja:
Inese Kazuša

     [+] [-]

, 2009-06-09 14:48, pirms 15 gadiem
Pievienojos sveicieniem!

     [+] [-]

, 2009-06-09 15:23, pirms 15 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Pievienojos sveicieniem!
Man tiko zvanīja Baltkrievijas komandas pārstāvji, lika tev pateikties un paziņot vēlmi ierakstīties tavā viesu grāmatā. Lūdzu atsūti linku uz savu profilu draugos.

     [+] [-]

, 2009-06-09 16:21, pirms 15 gadiem
vai Troina negrib parakstīties uz manas boksermaikas?