Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Dikeoulakos: "Riskējām, taču mums izdevās"

Andris Vētra
Andris Vētra

Dikeoulakos: "Riskējām, taču mums izdevās"
George Dikeoulakos
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas izlases galvenais treneris George Dikeoulakos pēcspēles preses konferencē atzina, ka ļoti svarīgs ir fakts, ka Latvijas izlases kvalificējusies Eiropas čempionāta finālturnīram ceturto reizi pēc kārtas. Tāpat treneris atzīmēja, ka to izdevās sasniegt, pat neskatoties uz to, ka sastāvā vairs nebija Anetes Jēkabsones-Žogotas un Ievas Tāres, kā arī praktiski nespēlēja arī Liene Jansone.

"Šīs ir ļoti svarīgas spēlētājas, taču mums izdevās Tāres un Jēkabsones-Žogotas vietā iespēlēt Sabīni Niedolu un Elīnu Babkinu. Protams, mēs riskējām. Taču mums izdevās kvalificēties Eiropas čempionāta finālturnīram, kā arī spēlētājas individuāli guva ļoti labu pieredzi. Latvija var lepoties ar šīm spēlētājām, komandu, kas pieder Eiropas elitei, ar raksturu un darba ētiku, " Latvijas izlases galvenais treneris komandai veltīja ļoti atzinīgus vārdus.

"Uzreiz pēc atgriešanās no Serbijas, kur zaudējām, uzreiz no lidostas devāmies uz "Arēna Rīga", lai aizvadītu treniņu. Vienojāmies, ka vairāk nezaudēsim. Paldies spēlētājām ar lielāku pieredzi (Zanei Tamanei, Ievai Kubliņai, Zanei Eglītei, Lienei Jansonei), kas daudz palīdzēja, neliedza padomu, " šādi treneris raksturoja situāciju komandā pēc zaudējuma izbraukumā pret Serbijas izlasi. Treneris pateicās gan komandas apkalpojošajam personālam , atbalstītājiem par atbalstu un palīdzību komandai: "Ar šādu atbalstu zaudēt nav iespējams."

Dikeoulakos atzina, ka pirms ierašanās Latvijā bija domājis, ka būs vieglāk: "No iekšpuses lietas izskatās sarežģītāk, nekā no ārpuses. Vienmēr var labāk, nekad neesmu pilnībā apmierināts. Tā tas ir ar jebkuru komandu, ar kuru strādāju. Galvenā lieta – izdevās ceturto reizi pēc kārtas kvalificēties Eiropas čempionāta finālturnīram."

Pēcspēles preses konferencē Serbijas izlases galvenais treneris Miodrags Veskovičs vispirms apsveica labu draugu Latvijas izlases galveno treneri George Dikeoulakos un izteica cerību, ka Latvijas izlase labi nospēlēs Eiropas čempionāta finālturnīrā Polijā. "Komandu izveidojām divu mēnešu laikā, nebija praktiski nekādu atlases iespēju, strādājām ar 12 spēlētājām, kuras visas šodien šeit bija. Lepojos ar komandu, kura izcīnīja četras uzvaras un ceru, ka nākotnē būs labāk," tā Veskovičs novērtēja komandas sagatavošanās posmu un sasniegtos rezultātus kvalifikācijas turnīrā. Dikeoulakos atzīmēja, ka savulaik mācoties Sarajevā (Bosnija un Hercegovina, tolaik Dienvidslāvija) apmeklējis gandrīz katru šī leģendārā trenera vadīto treniņu.

     [+] [-]

, 2010-08-29 21:44, pirms 14 gadiem
pārāk bieži Diks riskē..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-29 21:58, pirms 14 gadiem
spēlētājas vadīja treneri,pieredzējušās?!

  +3 [+] [-]

, 2010-08-29 22:00, pirms 14 gadiem
finālturnīrā riskēt nedrīkstēs, nē nu drīkstēt jau varēs, bet tas var beigties bēdīgi

  -2 [+] [-]

, 2010-08-29 22:39, pirms 14 gadiem
Kas tas pa treneri? WTF?

  +2 [+] [-]

, 2010-08-30 00:09, pirms 14 gadiem
kas tur ko riskēt, Niedola jau tā ļoti palīdzēja un vilka komandu arī Anetes laikā.

  -1 [+] [-]

, 2010-08-30 11:18, pirms 14 gadiem
martinstids rakstīja: kas tur ko riskēt, Niedola jau tā ļoti palīdzēja un vilka komandu arī Anetes laikā.
Anetes laikā viņa spēlēja labi ja dažas min vai vispār neizgāja laukumā un palika bez punktiem
visam savs laiks,EČ varēs pierādīt savus spēkus!

     [+] [-]

, 2010-08-30 22:30, pirms 14 gadiem
bļāviens, tagad jāsmejās vai jāraud? Reāli Dikam smagi noplauka ka skuķi Izraēlā sāka improvizēt un uzvarēja.... psc, šitas vairs nav lasāms džeks

 +18 [+] [-]

, 2010-08-31 16:40, pirms 14 gadiem
Bieži gadās situaāijas kuras ir jaauzveic lai tiktu pie mērķa!

  +4 [+] [-]

, 2010-08-31 21:28, pirms 14 gadiem
sanorin rakstīja: Kas tas pa treneri? WTF?
izgulies