Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Babkina: "Ļoti vēlējāmies uzvarēt"

Jānis Celmiņš

Babkina: "Ļoti vēlējāmies uzvarēt"
Elīna Babkina
Foto: FIBA Europe

"Pēc spēles izbraukumā bija bažas, kā mums šodien ies, bet viss izdevās," pēc Latvijas sieviešu basketbola izlases uzvaras pār Serbijas valstsvienību Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā sarunā ar portālu Sportacentrs.com atzina vien no galvenajām mača varonēm Elīna Babkina.

Jau ziņojām, ka Latvijas sieviešu basketbola izlase šodien Arēnā Rīga aizvadīja Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pēdējo spēli, izcīnot uzvaru pār Serbijas valstsvienību (80:55) un nodrošinot vietu kontinenta čempionāta finālturnīrā, kas risināsies nākamajā gadā Polijā.

"Iesākām mierīgi, pabeidzām bez lieka stresa," pēc mača uz to atskatījās Latvijas izlases otra rezultatīvākā basketboliste šajā mačā Elīna Babkina. "Pirms spēles varēja just, ka meitenes ļoti vēlas uzvarēt, domāju, ka tas bija izšķiroši. Mēs noteikti vēlējāmies vairāk nekā pretinieces."

"Treneris mūs iedrošināja, teica, ka mēs to varam un, ka esam labākās. Arī tas mums noteikti palīdzēja uzvarēt. Satraukums bija gan pirms spēles, gan brīžos, kad otrajā puslaikā pieļāvām vairākas nevajadzīgas kļūdas," vaicāta, ko treneris komandai teicis pārtraukumā starp spēles pirmo un otro puslaiku, atzina Babkina.

Pati savu sniegumu Elīna vērtē pozitīvi. "Pēdējā spēle, uzvara, ko gan vairāk var vēlēties…"

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-29 21:53, pirms 14 gadiem
sodien skatiijos sporta studijas atkaartojumu, kur god. Kraulina kungs tiesi sodienas labaakaas noveerteeja taa nedaudz sliktaak

Eiropa turaas Latvija naak

  +2 [+] [-]

, 2010-08-30 16:50, pirms 14 gadiem
Malaces meitenes! Un Tu Elīna arī! Biji viena no līderēm, kas panāca lūzumu ar savu spēles stilu! Man ļoti patīk Tava spēle, tā ir savādāka un tajā ir spēks! Tā tik turēt!