Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Pārdots! "Northland" boss nopērk Atlantas "Dream"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Pārdots! "Northland" boss nopērk Atlantas "Dream"
WNBA komisāre Ketija Engelberta. Foto: Scanpix

Sieviešu Nacionālā basketbola asociācija (WNBA) un NBA valde piektdien, 26. februārī, vienbalsīgi apstiprināja Atlantas "Dream" pārdošanu nekustamo īpašumu lielfirmas "Northland" vadītājam Lerijam Gotesdīneram (Larry Gottesdiener). Trīs investoru grupā darbojasarī Renē Mongomerija un “Northland” prezidente Sjūzana Ebēra.

Mongomerija būs pirmā bijusī spēlētāja, kura kļūs par WNBA kluba īpašnieci un direktori. Aizsardze izlaida 2020. gada sezonu, lai koncentrētos sociālā taisnīguma jautājumiem, bet nesen paziņoja par 11 sezonu garās karjeras beigām.

“Mans Sapnis ir piepildījies,” Mongomerija teica izplatītajā paziņojumā. “Būt pirmajai bijušajai WNBA spēlētājai, kurai piederēs daļa kluba akciju un vadoša loma ikdienas darba organizēšanā, ir pienākums, pret kuru izturos ļoti nopietni. Aicinu man pievienoties laikā, kad “Dream” nostiprina savu lomu Atlantā!”

“Dream” no 2011. līdz 2021. gadam bija viens no diviem WNBA klubiem, kurš pilnībā piederēja sievietēm. Atlantas kluba līdzīpašnieču lomas uzņēmās Mērija Broka un Kellija Leflere. Pēdējā 2020. gada janvārī kļuva par ASV senatori, taču 2021. gada 5. janvārī netika pārvēlēta.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/wnba/story/_/i...
https://sportacentrs.com/basketbols...