Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

NFL leģenda Breidijs iegādājies sieviešu basketbola komandu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NFL leģenda Breidijs iegādājies sieviešu basketbola komandu
Toms Breidijs. Foto: AP/Scanpix

Septiņkārtējais Super Bowl čempions Toms Breidijs, kurš februāra ievadā paziņoja par karjeras beigām, iegādājies daļu no WNBA komandas Lasvegasas "Aces".

"Mana mīlestība pret sieviešu sportu sākās jau bērnībā, kad braucu līdzi vecākajām māsām uz viņu spēlēm. Viņas noteikti bija labākās sportistes mūsu mājās! Viņu sasniegumus svinējām kopā kā ģimene," stāstīja Toms Breidijs.

Viņš par karjeras beigām paziņoja 1. februārī. 45 gadus vecais saspēles vadītājs daudzu prātos ir visu laiku izcilākais amerikāņu futbolists. Sešus čempiona titulus Breidijs izcīnīja Jaunanglijas "Patriots" rindās, bet pēdējo ieguva kā Tampabejas "Buccaneers" līderis.

Lasvegasas "Aces" galvenais īpašnieks ir Marks Deiviss, kuram reizē pieder arī NFL klubs Lasvegasas "Raiders". Savukārt Breidijs kļuvis par mazākuma daļas īpašnieku.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/wnba/story/_/i...