Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Niedola: "Atgriešanās ir viens no pēdējiem variantiem"

Jānis Pārums

Niedola: "Atgriešanās ir viens no pēdējiem variantiem"
Sabīne Niedola
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Talantīgā Liepājas basketboliste Sabīne Niedola sarunā ar izdevumu "Kurzemes Vārds" nedz apstiprinājusi, nedz noliegusi savu iespējamo atgriešanos dzimtenē, uzsverot, ka tas varētu būt viens no pēdējiem variantiem.

Jau ziņojām, ka Niedola varētu atgriezties mājās, jo patiess nav bijis pirms došanās mācībās uz ASV sportistes aģenta stāstītais, ka mācību gada beigās nebūšot problēmu nokārtot vidusskolas eksāmenus Latvijā. Lielākā daļa mācību priekšmetu Amerikā tomēr izrādījušies pārāk atšķirīgi, lai apzinātos, ka, paliekot ASV, Sabīnei vidējās izglītības iegūšanas ziņā gads ietu zudumā.

Pagaidām, kamēr vēl nekas nav skaidrs, negrib lieki runāt, taču atzīst, ka atgriešanās dzimtenē vismaz pagaidām nav dienaskārtībā: "Es jau pati īsti vēl neko līdz galam nezinu, tāpēc nevaru neko pastāstīt. Negribas palaist kārtējo pīli. Ir šādas tādas neskaidrības, taču braukšana atpakaļ ir viens no pēdējiem variantiem."

Jāatgādina, ka Latvijas U-18 junioru basketbola valstsvienības līdere Sabīne Niedola 2009./2010. mācību gadā mācīsies ASV Pensilvānijas pavalsts "Upper Dublin" publiskajā skolā un spēlēs UDHS meiteņu komandā.

Izmantotie resursi:
liepajniekiem.lv

  +6 [+] [-]

, 2009-11-22 13:03, pirms 15 gadiem
..un diezin ko palaidīs garām neizejot cauri Latvijas super-izcilajai izglītības sistēmai?

  -2 [+] [-]

, 2009-11-22 13:19, pirms 15 gadiem
nu tāpat bez Latvijas vidējās negrib palikt

  -1 [+] [-]

, 2009-11-22 13:20, pirms 15 gadiem
nekur, ja beiga stur beigs koledzu, tad tas dokuments buus 100x vertiigaask nekaa muusu, Latvijas nederiigais vidusskolas papiirs, kuru nevienaa citaa valstii nepienjems!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-22 15:58, pirms 15 gadiem
Envy rakstīja: ..un diezin ko palaidīs garām neizejot cauri Latvijas super-izcilajai izglītības sistēmai?
Nu palaidiis garaam papiirinju, kas apliecina ka vinja taadu ir ieguvusi.

     [+] [-]

, 2009-11-22 16:03, pirms 15 gadiem
dmdiamond rakstīja: Nu palaidiis garaam papiirinju, kas apliecina ka vinja taadu ir ieguvusi.
mhm, un tagad 200`000 cilvēki jau sēž bez darba mājās ar tādiem papīriņiem

     [+] [-]

, 2009-11-22 16:14, pirms 15 gadiem
Sabīne, lai tev viss izdodās! Esmu ar tevi

  +2 [+] [-]

, 2009-11-22 23:38, pirms 15 gadiem
Envy rakstīja: ..un diezin ko palaidīs garām neizejot cauri Latvijas super-izcilajai izglītības sistēmai?
ja jau esi tik gudrs - paskaties netaa datus par katras valsts videejaas izgliitiibas liimeni - ieraudziisi ka muuseejaa izgliitiiba ir augstaakaa liimenii par to pasu amerikas un anglijas! tas ka ir dazas biezas universitaates, kuraas vecaaki maksaa ap 25-40k gadaa, tas ir protams labs raadiitaajs, tomer cik tad caur to sisteemu iziet cauri civeeki? 2% ir tas aptuvenais cipars! bet paareejie tad arii ir taadi, kas domaa ka meksika ir eiropaa un amerika ir starpgalaktiskais centrs! atljausos tikai precizeet, ka japaana tehnologiju zinjaa ir prieksaa eiropai un amerikai par 7-8 gadiem! ka lielaakaa dalja vajadziigo resursu( nafta, metaals, akmens, ogles, gaaze) atrodas austrumos vai krievijaa un ka pie mums pagaidaam vel vismaz nav dzirdeets ka katru menesi kaads truls pusaudzis, kas dziivo vagoninjaa un to vien rij kaa fast food, ierodas skolaa ar paaris ierociem un apsauj visu klasi! nemaz nerunaajot par to sabiedriibas kontroli kas ir ieviesta amerikaa peec "teroristu uzbrukumiem!"ta ka jaa - skaistajai amerikai ir arii ljoti pat negliita puse - un to tev bildiitees neviens neraadiis!