Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

"TTT Rīga" Jekaterinburgā ieradīsies piecos no rīta

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

"TTT Rīga" Jekaterinburgā ieradīsies piecos no rīta
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Sieviešu basketbola klubs "TTT Rīga" devies ceļā uz Krieviju, lai trešdien plkst. 16:00 pēc Latvijas laika FIBA Eirolīgas A grupas desmitās kārtas spēlē sacenstos ar kaimiņvalsts čempionēm Jekaterinburgas UGMK.

Pēc divu mēnešu pārtraukuma izbraukumā kopā ar komandu dodas uzbrūkošā aizsardze Santa Dreimane. Pavisam izbraukumam pulcētas desmit basketbolistes, bet komandas jaunākā spēlētāja Linda Pagrode mājās turpinās individuālos treniņus.

Kopā ar komandu uz Jekaterinburgu brauc nacionālo basketbola valstsvienību un jaunatnes izlašu fiziskās sagatavotības treneris Viktors Lācis. Ar UGMK galvenā trenera Gundara Vētras palīdzību rasta iespēja veikt pieredzes apmaiņu, apmeklējot Jekaterinburgas kluba franču treneres Sabīnes Žurā vadītās nodarbībās. Žurā vadībā pēdējos gados teicamu fizisko formu ieguvusi Francijas valstsvienība. Eiropas čempionāta laikā Valmierā un Rīgā francūzietes pēc jaunākajām programmām turpināja strādāt pie fiziskaās sagatavotības un uzvarēja turnīrā.

Maskavā rīdzinieces ieradīsies jau pēc dažām stundām, bet pusnaktī pēc vietējā laika paredzēta izlidošana uz Urālu kalnu austrumu pusē esošo Jekaterinburgu. Divu miljonu lielajā pilsētā TTT ieradīsies piecos no rīta pēc vietējā laika (divos no rīta pēc Latvijas laika). Pēc izgulēšanās paredzētas pusdienas un pēcpusdienas treniņš.

Spēles sākums ir trešdien, plkst. 19:00 (plkst. 16:00 pēc Latvijas laika). "TTT Rīga" turnīrā izcīnījusi divas uzvaras (bilance 2-7), UGMK ir par sešiem panākumiem vairāk (8-1).

     [+] [-]

, 2010-01-18 17:57, pirms 15 gadiem
Ja otrās klases matemātika neviļ, tad 9 spēles mīnus viens zaudējums ir astoņas uzvaras Urālu lapsām.