Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Anda Eibele: "Biju pārliecināta, ka uzvarēsim"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Anda Eibele: "Biju pārliecināta, ka uzvarēsim"
Anda Eibele
Foto: www.tttriga.lv

"Spēlei ar Viļņas "Teo" gatavojāmies ļoti nopietni, sākām to darīt jau 2009. gadā. Izdarījām visu, lai uzvarētu," izcīnot otro uzvaru FIBA Eirolīgā, gandarīta par paveikto ir sieviešu basketbola kluba "TTT Rīga" spēlētāja Anda Eibele.

Trešajā ceturtdaļā „Teo” ieguva astoņu punktu vadību 32:40, tomēr rīdzinieces prata uzreiz atspēlēties, pāris minūtēs izlīdzinot rezultātu. Anda uzskata, ka uzvarēt palīdzējusi pārliecība par saviem spēkiem. „Zinājām, ka Lietuvas klubs spēlē labi. Viņas uzvarēja FIBA Eiropas kausa ieguvējas „Galatasaray”, taču visu spēli zināju, ka mēs viņas uzvarēsim. Pat brīžos, kad gājām mīnusos.”

Otrajā uzvarā Eirolīgā Anda Eibele atzīmējās ar trīs punktiem un augstvērtīgu sniegumu aizsardzībā, kopā savācot piecas atlēkušās bumbas. Ja iepriekšējās cīņās spēlētāja vairāk uzbruka no trīspunktu metienu līnijas, šoreiz svarīgākais devums bija perimetra iekšienē. Spēles izskaņā pēc Eibeles soda metiena „TTT Rīga” ieguva četru punktu pārsvaru 59:55, nodrošinot uzvaru.

„Tehnisko piezīmi pašās spēles beigās saņemt nav īpaši labi un tas nāca mums par labu,” spēles izšķirošās minūtes vērtē aizsardze. „Brīdi vēlāk stājos uz soda metienu līnijas. Vai biju pārliecināta, ka trāpīšu? Pirmo metienu iemetu un pēc tam Kristīne (Kārkliņa) man kaut ko pateica. Tā nekad nedrīkst darīt, kad met sodus, gadās arī tā (smaida). Prieks, ka uzvarējām, jo spēle mums bija ļoti svarīga.”

Nākamtrešdien "TTT Rīga" noslēgs FIBA Eirolīgas regulāro sezonu, izbraukumā Jekaterinburgā sacenšoties ar Gundara Vētras trenēto Krievijas čempionvienību UGMK.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-20 17:16, pirms 15 gadiem
Anda Eibele: "Biju pārliecināta, ka uzvarēsim''...to varēja just viņas darbībā - Anda burtiski ''grauza grīdu''...