Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

WNBA superzvaigzne Grainere savainota bruņotā uzbrukumā Ķīnā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

WNBA superzvaigzne Grainere savainota bruņotā uzbrukumā Ķīnā
Britnija Grainere un Anete Jēkabsone-Žogota 2. septembrī
Foto: AP/Scanpix

WNBA čempionei Britnijai Grainerei incidentā Ķīnā uzbrucis ar nazi bruņojies vīrietis un nodarījis viņai nelielus miesas bojājumus, taču spēlētājas veselībai briesmas nedraud, otrdien, 4. novembrī, ziņu aģentūrai "Associated Press" pavēstīja basketbolistes aģente Linsija Kagava (Lindsay Kagawa Colas).

Grainere kopā ar Aneti Jēkabsoni-Žogotu un “Phoenix Mercury” komandu 12. septembrī triumfēja WNBA čempionātā, finālsērijā līdz trīs uzvarām pārspējot “Chicago Sky” vienību ar rezultātu 3-0.

Ziemas sezonā Grainere pievienojās Ķīnas komandai “Beijing Great Wall”. Pirmdien, 3. novembrī, spēlētājas pēc treniņa devās uz autobusu. Grainerei klāt piesteidzās vīrietis ar nazi un savainoja spēlētājas elkoni. Grieztā brūce bija neliela, tāpēc Grainerei nevajadzēja doties uz slimnīcu.

Pirms mēneša Grainere ASV izlases sastāvā izcīnīja zelta medaļu Pasaules čempionātā Turcijā. Vasarā viņa sasniedza jaunu WNBA rekordu bloķētajos metienos (129), savukārt sezonas noslēgumā tika atzīta par labāko aizsardzības spēlētāju līgā.

Izmantotie resursi:
Brittney Griner cut but OK in knife attack in...
Agent: Brittney Griner cut but OK after knife...

  +2 [+] [-]

, 2014-11-04 23:39, pirms 9 gadiem
...savainoja spēlētājas elkoni. Grieztā brūce bija neliela, tāpēc Grainerei nevajadzēja doties uz slimnīcu un viņa spēj staigāt bez kruķiem.

Parasti gan,kad elkoni savaino, vajag kruķus.

  +1 [+] [-]

, 2014-11-04 23:44, pirms 9 gadiem
"Grainerei klāt piesteidzās ""vīrs"" ar nazi un savainoja spēlētājas elkoni"

Izskatās, ka tur or bijis ģimenes strīds, ja VĪRS ar nazi uzbruka. Vai arī atkal google translate haltūrē.

     [+] [-]

, 2014-11-04 23:49, pirms 9 gadiem
un savainoja spēlētājas elkoni. Grieztā brūce bija neliela, tāpēc Grainerei nevajadzēja doties uz slimnīcu un viņa spēj staigāt bez kruķiem.

°diez ko kruķi varētu līdzēt elkoņa savainojumam!

     [+] [-]

, 2014-11-04 23:51, pirms 9 gadiem
google rulzz!!slinķiem nepaveicās!

     [+] [-]

, 2014-11-04 23:52, pirms 9 gadiem
Lesbieshu striidi...

     [+] [-]

, 2014-11-05 00:15, pirms 9 gadiem
tads rakstīja: un savainoja spēlētājas elkoni. Grieztā brūce bija neliela, tāpēc Grainerei nevajadzēja doties uz slimnīcu un viņa spēj staigāt bez kruķiem.



°diez ko kruķi varētu līdzēt elkoņa savainojumam!
nešpiko