Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

WNBA superzvaigzne Grainere savainota bruņotā uzbrukumā Ķīnā

WNBA superzvaigzne Grainere savainota bruņotā uzbrukumā Ķīnā
Britnija Grainere un Anete Jēkabsone-Žogota 2. septembrī
Foto: AP/Scanpix

WNBA čempionei Britnijai Grainerei incidentā Ķīnā uzbrucis ar nazi bruņojies vīrietis un nodarījis viņai nelielus miesas bojājumus, taču spēlētājas veselībai briesmas nedraud, otrdien, 4. novembrī, ziņu aģentūrai "Associated Press" pavēstīja basketbolistes aģente Linsija Kagava (Lindsay Kagawa Colas).

Grainere kopā ar Aneti Jēkabsoni-Žogotu un “Phoenix Mercury” komandu 12. septembrī triumfēja WNBA čempionātā, finālsērijā līdz trīs uzvarām pārspējot “Chicago Sky” vienību ar rezultātu 3-0.

Ziemas sezonā Grainere pievienojās Ķīnas komandai “Beijing Great Wall”. Pirmdien, 3. novembrī, spēlētājas pēc treniņa devās uz autobusu. Grainerei klāt piesteidzās vīrietis ar nazi un savainoja spēlētājas elkoni. Grieztā brūce bija neliela, tāpēc Grainerei nevajadzēja doties uz slimnīcu.

Pirms mēneša Grainere ASV izlases sastāvā izcīnīja zelta medaļu Pasaules čempionātā Turcijā. Vasarā viņa sasniedza jaunu WNBA rekordu bloķētajos metienos (129), savukārt sezonas noslēgumā tika atzīta par labāko aizsardzības spēlētāju līgā.

Izmantotie resursi:
Brittney Griner cut but OK in knife attack in...
Agent: Brittney Griner cut but OK after knife...


, 2014-11-04 23:39, pirms 10 gadiem
...savainoja spēlētājas elkoni. Grieztā brūce bija neliela, tāpēc Grainerei nevajadzēja doties uz slimnīcu un viņa spēj staigāt bez kruķiem.

Parasti gan,kad elkoni savaino, vajag kruķus.
, 2014-11-04 23:44, pirms 10 gadiem
"Grainerei klāt piesteidzās ""vīrs"" ar nazi un savainoja spēlētājas elkoni"

Izskatās, ka tur or bijis ģimenes strīds, ja VĪRS ar nazi uzbruka. Vai arī atkal google translate haltūrē.
, 2014-11-04 23:49, pirms 10 gadiem
un savainoja spēlētājas elkoni. Grieztā brūce bija neliela, tāpēc Grainerei nevajadzēja doties uz slimnīcu un viņa spēj staigāt bez kruķiem.

°diez ko kruķi varētu līdzēt elkoņa savainojumam!
, 2014-11-04 23:51, pirms 10 gadiem
google rulzz!!slinķiem nepaveicās!
, 2014-11-04 23:52, pirms 10 gadiem
Lesbieshu striidi...
, 2014-11-05 00:15, pirms 10 gadiem
tads rakstīja: un savainoja spēlētājas elkoni. Grieztā brūce bija neliela, tāpēc Grainerei nevajadzēja doties uz slimnīcu un viņa spēj staigāt bez kruķiem.



°diez ko kruķi varētu līdzēt elkoņa savainojumam!
nešpiko
Aleksa Gulbe, Stefānija Mavunga un Marija Arauho. Foto: EuroLeague Women

Aleksa Gulbe pabeidz sezonu Spānijā un saņem palīdzību no bijušā kluba

Latvijas basketbolistes turpina sezonu Itālijā un Ungārijā. Aleksa Gulbe un "Zaragoza" svētdien, 5. maijā, noslēdza cīņas Spānijas čempionāta izslēgšanas spēlēs.
Liepājas U19 basketbolistes 2024. gada 5. maijā. Foto: Ritvars Stankevičs
2

Liepājas meitenes pārtrauc Rīgas dominanci, vērtīgākā spēlētāja – Madara Šmite

Liepājas U19 meitenes svētdien, 5. maijā, Daugavas sporta namā Rīgā uzvarēja "RBJSS Rīdzene" ar 75:72 un pirmo reizi vēsturē kļuva par PRIME Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempionēm. "Rīga/Centrs" bronzas spēlē pieveica Daugavpili – 63:53.
Keitlina Klārka 2024. gada 3. maijā Ārlingtonā. Foto: WNBA
1

Keitlinai Klārkai 21 punkts pirmajā WNBA pārbaudes spēlē

Keitlina Klārka (Caitlin Clark) piektdien, 3. maijā, guva 21 punktu WNBA pirmajā pārbaudes spēlē, bet "Indiana Fever" basketbolistes viesos zaudēja "Dallas Wings" ar 76:79.