Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Lisnere noslēdz Sirakūzu karjeru

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Lisnere noslēdz Sirakūzu karjeru
Līna Lisnere (pirmā no kreisās)
Foto: www.suathletics.com

Līna Lisnere agrā otrdienas rītā pēc Latvijas laika aizvadīja pēdējo mājas spēli Sirakūzu Universitātes sieviešu basketbola komandas sastāvā, vienībai "Carrier Dome" izcīnot sešpadsmito uzvaru sezonā un pieveicot Rodailendas "Providence" ar rezultātu 78:72.

Līna Lisnere divus gadus pēc kārtas tika atzīta par „Big East” konferences labāko studenti-sportisti (Big East Academic All Star).

Lisneres ierašanās Sirakūzās bija veiksmīga, pirmajās divās pārbaudes spēlē uzbrucēja guva 13 un 20 punktus. Tālāko karjeru negatīvi ietekmēja daudzie savainojumi. „Ja neskaita savainojumus, nav zināms, ko Līna spētu paveikt šajā līmenī,” pirms spēles teica Sirakūzu sieviešu basketbola komandas galvenais treneris Kventīns Hilsmens. „Tie piespieda mainīt viņas lomas laukumā. Viņa tika ar to galā un viņas vadības spējas bija neticamas. Man viņai jāaplaudē. Ceru, no tā mācīsies daudzas mūsu spēlētājas, jo viņa ir ļoti nesavtīga.”

Lisneres atmiņā palikusi pirmā spēle Sirakūzu komandā. „Bija daudz prieka un jaunas pieredzes. Iepriekš nebiju spēlējusi orķestra priekšā, mājās nekad nebija karsējmeiteņu. Tā bija Amerikas studentu basketbola pieredze. Ko darīšu nākamgad? Šobrīd 50:50, profesionālais basketbols vai darbs mārketingā. Ja tas būs basketbols, spēlēšu Latvijā vai kādā citā Eiropas valstī. Es tiešām mīlu basketbolu, spēlējot un gūstot daudz punktu būtu labs veids karjeras pabeigšanai.”

Kādas bijušas sezonas mācības? „Varbūt nekļūt pārāk pašpārliecinātai. Vienmēr jācenšas sasniegt vairāk un vairāk. Kolīdz uzskati, ka esi varens, tu jau esi zaudējis. To pērn teica treneris. Jāapzinās, ka lietas mainās. Nevar justies ērti tikai vienā pozīcijā un jāsaprot, ka cilvēki pielāgojas tavam spēles stilam. Domāju, komanda tiks tam pāri un pierādīsim, ka tiešām esam labas.”

Piektdien Konektikutas pilsētā Hartfordā sāksies „Big East” čempionāts, savukārt konferences puiši no 10. līdz 14. martam sacentīsies slavenajā Ņujorkas „Madison Square Garden” arēnā.

Izmantotie resursi:
syracuse.com

     [+] [-]

, 2009-03-04 00:50, pirms 16 gadiem
malace!

  -1 [+] [-]

, 2009-03-04 08:34, pirms 16 gadiem
nez kadi ir videjie stati? pec skolas beigsanas doma macities talak vai turpinat karjeru Eiropa?

     [+] [-]

, 2009-09-15 22:51, pirms 15 gadiem
Noveicie Sirakūzas komandai ar Līnas piesaisti. Tiešām žēl par traumām; Lai veicas