Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Dikeoulakos - gada labākais basketbola treneris Grieķijā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Dikeoulakos - gada labākais basketbola treneris Grieķijā
Septembrī un oktobrī Dikeoulakos klātienē komentēja pasaules čempionāta spēles basketbolā
Foto: Sportacentrs.com

Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības galvenais treneris George Dikeoulakos atzīts par 2010. gada labāko basketbola treneri Grieķijā, apsteidzot tādus meistarus kā Zeļko Obradovičs un Kostas Missas, kā arī Eiropas Kausa gada labāko treneri Eliasu Zouros.

Grieķijas sporta žurnālistu asociācijas rīkotajā balsojumā Dikeoulakos iekļuvis valsts labāko treneru trijniekā, kurā vēl iekļauti vingrošanas un ūdenspolo treneri. Balsojums notika 57. reizi un tajā piedalījās 472 žurnālisti.

Svinīgā apbalvošanas ceremonija notiks pirmdien, 13. decembrī, un tai varēs sekot TV stacijas “NET” tiešraidē. Laureātu trijnieka saņemto balsu skaits pagaidām netiek atklāts, bet ir zināmi pārējā balsojuma rezultāti.

Ceturtajā vietā ar 383 punktiem ierindojies Atēnu “Panathinaikos” galvenais treneris Zeļko Obradovičs, piektajā pozīcijā ir Grieķijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris Kostas Missas (244). Sestais finišējis Atēnu “Maroussi” treneris George Bartsokas (243), četrpadsmitais ir Grieķijas futbola valstsvienības stūrmanis Otto Rehāgels (124), sešpadsmitais Atēnu “Panellinios” galvenais treneris Eliass Zouros (62), divdesmit otrais Panajotis Janakis (39).

Dikeoulakos kopā ar sieviešu basketbola klubu “Athinaikos” 2010. gada pavasarī izcīnīja 3 titulus – uzvarot Grieķijas čempionātā, Grieķijas kausa izcīņā un FIBA Eiropas kausa izcīņā. “Athinaikos” izcīnīja pirmo Eiropas trofeju Grieķijas sieviešu basketbola vēsturē. Vasarā Dikeoulakos kopā ar Latvijas sieviešu basketbola valstsvienību kvalificējās 2011. gada Eiropas čempionāta finālturnīram.

Izmantotie resursi:
ΠΣΑΤ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ...

  +1 [+] [-]

, 2010-12-03 19:37, pirms 13 gadiem
reku shis laizh

     [+] [-]

, 2010-12-03 19:51, pirms 13 gadiem
tā nekas

     [+] [-]

, 2010-12-03 20:00, pirms 13 gadiem
un ja vēl sieviešu izlasei izdotos realizēt šī trenera potenciālu tad vispār būtu super!

  +3 [+] [-]

, 2010-12-03 20:02, pirms 13 gadiem
Patika kā viņš ar izlasi strādāju un ceru, ka netiks likti šķēršļi, lai iesākto turpinātu. Jācer, ka nākamvasar izvēlēsies pats sev palīgu no LV treneriem, nevis LBS piespēlēto Neripu, no kura aizspriedumiem trenerim var rasties nepareizs priekšstats par to, kāda, piemēram, Kārkliņai u.c. spēlētājām sezona. Paļaujos un grieķa kompetenci, lai spētu atšķirot, kuri viņa teksti ir reāli fakti un kuri izdomājumi, tomēr Neripa atbrīvošana no izlases nāktu tikai par labu.

  -1 [+] [-]

, 2010-12-03 20:22, pirms 13 gadiem
fastumgel rakstīja: un ja vēl sieviešu izlasei izdotos realizēt šī trenera potenciālu tad vispār būtu super!
Ja veel treneris saaktu sajeegt Latvieshu basketbola speeles stilu buutu pa visam super!
Knapi izliidaam no grupas Dzhordza deelj, jo izdomaajaa 3 meeneshos Latvijas izlasei speeleet "savu"basketbolu!