Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Babkina par uzmākšanos no vīriešu puses: "Sieviešu basketbolā tā ir problēma"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Babkina par uzmākšanos no vīriešu puses: "Sieviešu basketbolā tā ir problēma"
Elīna Babkina. Foto: FIBA

Latvijas sieviešu basketbola izlases aizsardze Elīna Babkina informē, ka basketbolistes nerunā par uzmākšanos no vīriešu puses, bet patiesībā "tas brīžiem ir kaut kāds ārprāts". Par to lasāms žurnālā "Klubs".

Vai šajā sporta veidā spēlētājas komandā saskaras ar seksuālo uzmākšanos no vīriešiem? "Sieviešu basketbolā tā ir diezgan liela problēma, sākot ar treneriem, masieriem un visiem pārējiem. Tas brīžiem ir kaut kāds ārprāts!" atklāj pieredzējusī sportiste. "Basketbolistēm bieži ir kauns par to stāstīt, ka kāds uzmācas, palaiž rokas vai - kāpēc viņas pārstāj runāt ar treneri, menedžeri vai neiet masēties. Te ir arī otra puse: basketbolistes baidās - kurš pēc tam tevi gribēs savā komandā? Jo - ā, viņa jau ir problemātiska..."

Pēc nesenās šķiršanās atgriezās pie sava iepriekšējā uzvārda un sajutās ļoti vientuļa. Babkinai šopavasar būs jau 32 gadi, patlaban nedomā beigt karjeru, grib turpināt spēlēt, taču vēlas arī ģimeni un bērnus. Vasarā ir doma nopirkt nekustamo īpašumu, bet tas nebūs dzimtenē. Pēc karjeras beigām viņai iesaka strādāt kā basketbola aģentei, šajā sakarā gan vēl nav izlēmusi par saviem plāniem.

Šobrīd nevar pateikt, vai spēlēs nākamajā Eiropas čempionāta kvalifikācijā. "Kā būs, tā būs. Neko neplānoju," atzīst Elīna Babkina, kuras karjerā bijuši daudzi klubi vairākās valstīs. "Basketbols ir ceļojums - es nezinu, kur būšu nākamgad."

Šajā sezonā spēlē Krievijas klubā Orenburgas "Nadezhda". Tur ziemā ir ļoti auksts laiks. "Izej, ieelpo gaisu un degunā viss sasalst."

Izmantotie resursi:
Žurnāls "Klubs", Aivars Pastalnieks

Slēpts komentārs: Līme

  +2 [+] [-]

, 2021-03-02 23:07, pirms 3 gadiem
Līme rakstīja: ... 90% šajā sporta spēlē ...
Nevajag izplatīt dezinformāciju!

Pilnīgi noteikti mazāk par 50%.

  -2 [+] [-]

, 2021-03-02 23:44, pirms 3 gadiem
mosby rakstīja: Nevajag izplatīt dezinformāciju!

Pilnīgi noteikti mazāk par 50%.
nu nezinu kas jums ar matematiku, pec maniem aprekiniem 62%

     [+] [-]

, 2021-03-03 00:42, pirms 3 gadiem
Tevi basketbolistes paūtīja 3 mājas tālāk, jo esi kaut kāds krīps, nevis tāpēc, ka lesbietes.

     [+] [-]

, 2021-03-03 01:16, pirms 3 gadiem
Nē, nu, meitēns iekritīs bērnu spēļu bumbiņās ar apetītlīgu dībelēnu un nu tik domās, ka 8.martā tik nesīs ziedu blāķus un konču kastes! Trakums, kā izlaidušās!
Klubā, vai bija?

     [+] [-]

, 2021-03-03 01:21, pirms 3 gadiem
Žurnaļčiku reklamējam?

     [+] [-]

, 2021-03-03 03:21, pirms 3 gadiem
Bija precējusies ar savu treneri - gan jau zina, ko runā!