Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Vētra turpinās darbu Jekaterinburgā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Vētra turpinās darbu Jekaterinburgā
Gundars Vētra
Foto: www.basket.ugmk.com

Gundars Vētra, Jekaterinburgas UGMK sieviešu basketbola kluba galvenais treneris, 2009. gada Krievijas čempions, Krievijas kausa ieguvējs un superlīgas regulārās sezonas uzvarētājs, arī nākamajā sezonā turpinās vadīt Urālu lielklubu.

„Vienošanās par sadarbības turpināšanu tika panākta februāra beigās – marta sākumā,” eSports.lv apstiprināja Vētra. „Šobrīd skaidri zināms, ka Jekaterinburgā strādāšu 2009./2010. gada sezonā.”

Vētras vadībā UGMK pēc sešu gadu pārtraukuma atgriezās Krievijas labāko klubu galvgalī, turklāt pēc sezonā izcīnīto balvu skaita apsteidza pēdējo gadu stiprāko Eiropas klubu – Maskavas apgabala „Spartak”, kas trīs gadus pēc kārtas uzvarēja FIBA Eirolīgā.

Arī sezonas savstarpējo spēļu bilance ir UGMK labā 4-3 (Vētras bilance 4-2). Savukārt „Spartak” vadībai sudraba medaļas nav bijušas vajadzīgas un rezultātā komanda pat nav ieradusies uz apbalvošanas ceremoniju.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-05-01 15:01, pirms 15 gadiem
WeedMan's rakstīja: bildē jūs varat redzēt Andri Vētru
skatos un nesaprotu, cik shitam briesmonim kāju. Toļi četras, toļi piecas