Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Vētra turpinās darbu Jekaterinburgā

Vētra turpinās darbu Jekaterinburgā
Gundars Vētra
Foto: www.basket.ugmk.com

Gundars Vētra, Jekaterinburgas UGMK sieviešu basketbola kluba galvenais treneris, 2009. gada Krievijas čempions, Krievijas kausa ieguvējs un superlīgas regulārās sezonas uzvarētājs, arī nākamajā sezonā turpinās vadīt Urālu lielklubu.

„Vienošanās par sadarbības turpināšanu tika panākta februāra beigās – marta sākumā,” eSports.lv apstiprināja Vētra. „Šobrīd skaidri zināms, ka Jekaterinburgā strādāšu 2009./2010. gada sezonā.”

Vētras vadībā UGMK pēc sešu gadu pārtraukuma atgriezās Krievijas labāko klubu galvgalī, turklāt pēc sezonā izcīnīto balvu skaita apsteidza pēdējo gadu stiprāko Eiropas klubu – Maskavas apgabala „Spartak”, kas trīs gadus pēc kārtas uzvarēja FIBA Eirolīgā.

Arī sezonas savstarpējo spēļu bilance ir UGMK labā 4-3 (Vētras bilance 4-2). Savukārt „Spartak” vadībai sudraba medaļas nav bijušas vajadzīgas un rezultātā komanda pat nav ieradusies uz apbalvošanas ceremoniju.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-01 15:01, pirms 15 gadiem
WeedMan's rakstīja: bildē jūs varat redzēt Andri Vētru
skatos un nesaprotu, cik shitam briesmonim kāju. Toļi četras, toļi piecas
Keitlina Klārka 2024. gada 3. maijā Ārlingtonā. Foto: WNBA
1

Keitlinai Klārkai 21 punkts pirmajā WNBA pārbaudes spēlē

Keitlina Klārka (Caitlin Clark) piektdien, 3. maijā, guva 21 punktu WNBA pirmajā pārbaudes spēlē, bet "Indiana Fever" basketbolistes viesos zaudēja "Dallas Wings" ar 76:79.
Ketija Vihmane. Foto: EuroBasket Women

Ketija Vihmane – Vācijas vicečempione, Aleksa Gulbe Spānijas pusfinālā

Ketija Vihmane un "Rutronik Stars Keltern" basketbolistes trešdien, 1. maijā, izbraukumā zaudēja Berlīnes ALBA ar 53:68, finālsērijā līdz trīs uzvarām piekāpjoties ar 3-2. Galvaspilsētas klubs izcīnīja pirmo Vācijas titulu.
Skaidrīte Smildziņa-Budovska. Foto: Latvijas Sporta muzejs
5

Ilggadējā TTT līdere Smildziņa-Budovska uzņemta FIBA Slavas zālē

Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Slavas zāles komiteja paziņojusi basketbola personības, kas 14. septembrī īpašā ceremonijā Singapūrā tiks uzņemtas FIBA Slavas zālē. Kategorijā “Spēlētāji” šāds gods izrādīts ilggadējai Rīgas TTT meistarkomandas un Latvijas izlases, kā arī PSRS izlases centra spēlētājai Skaidrītei Smildziņai-Budovskai.