Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:367, Did:0, useCase: 3

BK "Ventspils" piedalās konkursā 2. pamatskolā

Edijs Cīrulis
Edijs Cīrulis

BK "Ventspils" piedalās konkursā 2. pamatskolā
Mūsu puiši kopā ar 2. pamatskolas labākiem sporta stundu apmeklētājiem! Vidū arī skolotāja Andželika Šilberga.
Foto: Edgars Zviedrāns www.zviedzha.lv

Šodien, 12.februārī, basketbola kluba "Ventspils" spēlētāji Dairis Bertāns, Mareks Jurevičus, Artūrs Strēlnieks un Ernests Kalve viesojās Ventspils 2.pamatskolā, kur piedalījās konkursā "Zini vai mini".

Konkurss norisinājās par godu Olimpiskajām spēlēm, jo jau pavisam drīz sāksies 2010. gada Ziemas Olimpiskās spēles, kas šogad norisinās Vankūverā (Kanādā) no 12. - 28. februārim.

Iesākumā visi klātesoši, skolēni un skolotāji, sporta skolotājas Andželikas Šilbergas vadībā tika iepazīstināti ar viesiem no "Ventspils" kluba. Pēc sirsnīgās iepazīšanās konkurss varēja sākties. Kopumā tajā piedalījās septiņas komandas, katrā pa trīs skolēniem no 6. - 8. klasei. Pirms konkursa sākšanās katra komanda izlozēja spēlētājus, kuri varētu palīdzēt atbildēt uz sporta skolotājas sagatavotajiem jautājumiem. Dažām komandām gan nācās iztikt bez basketbolistu palīdzības, jo spēlētāji bija vien četri, komandas - septiņas, tomēr talkā nāca skolotāji.

A. Šilberga komandām bija sagatavojusi gan vieglus, gan ne tik vieglus jautājumus, uz kuriem pat paši sportisti reizēm nezināja atbildes, tomēr tas nemazināja spēles prieku. Protams netrūka arī rakstisku jautājumu, un kamēr tika sniegtas atbildes uz šiem jautājumiem, spēlē tika iesaistīti arī zālē esošie skolēni, kuri par pareizu atbildi uz jautājumu saņēma nelielu balvu no sporta skolotājas. Kā jau ierasts, netrūka arī sportisku aktivitāšu. Pēc konkursa beigām basketbolisti kopā ar skolēniem piedalījās dažās jautrās un noteikti spēlētājiem neierastās stafetēs.

Atvadoties Andželika Šilberga pateicās spēlētājiem par ierašanos, katram spēlētājam uzdāvinot kreklu un ziedus, kā arī novēlēja jauki pavadīt Valentīndienu. Arī basketbola klubs bija ieradies ar dāvanām - basketbola bumbām un burtnīcām. Pasākuma noslēgumā skolēni izmantoja izdevību nofotografēties ar spēlētājiem un palūgt autogrāfus.

Basketbola klubs "Ventspils" vēlreiz pateicas 2.pamatskolai, īpaši skolotājai Andželikai Šilbergai, par uzaicinājumu un sirsnīgo uzņemšanu.

Jau rīt, 13.februārī, plkst. 18.30 visi interesenti laipni gaidīti BBL spēlē starp BK "Ventspils" un Tartu "Rock" vienībām. Pirms tam plkst. 15.30 "Ventspils Augstskolas" komanda uzņems "DSN/Rīga" vienību.

     [+] [-]

, 2010-02-12 21:50, pirms 14 gadiem
Prieks, ka 2.pamatskolā strādā tik aktīva sporta skolotāja, kura organizē skolēniem interesantus pasākumus!