Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

''Barons'' pret VEF mēģinās izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas

''Barons'' pret VEF mēģinās izcīnīt ceturto uzvaru pēc kārtas
"Barona" galvenais treneris Mārtiņš Gulbis
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas ietvaros šovakar tiks aizvadīta viena spēle, kurā labu ritmu uzņēmusī ''Barons kvartāls'' spēlēs pret Rīgas VEF. Savukārt Baltijas Basketbola līgas (BBL) regulārajā sezonā spēles aizvadīs uzreiz piecas Latvijas komandas.

Mārtiņa Gublja trenētā ''Barons kvartāls'' pēc ne tām labākajām sezonas pirmajām spēlēm izcīnījusi uzvaras pēdējās trīs spēlēs pēc kārtas. Spilgtākais panākums gūts pret Latvijas čempioni ''Valmiera/Ordo'', kura pieveikta savā laukumā ar graujošu 104:71. Pirms tam ar 99:73 sagrauta ''Ogre/Kumho Tyre'', bet Baltijas līgas ietvaros pieveikta Liepājas komanda ar 75:70.

Neskatoties uz to, ka sezonas sākumā no sastāva diemžēl savainojuma dēļ izkrita Kaspars Vecvagars, labu spēles ritmu noķēruši arī Rīgas VEF basketbolisti. Pēc vēsturiskas uzvaras VTB līgas turnīrā pret Maskavas apgabala ''Khimki'' VEF viesojās pie ''Jūrmala/Fēnikss'', kur līdz galam noskaņoties neizdevās, tāpēc izvērtās pagalam sarežģīta spēle, un galotnē glāba tikai Arna Labucka divi precīzie tālmetieni - 74:71. Mača sākums Aizkrauklē pulksten 19:30.

Baltijas Basketbola līgas regulārās sezonas ietvaros pēc otras uzvaras dosies Baltijas kausa ieguvēja ''Valmiera/Ordo''. Viesos jāspēlē pret Igaunijas TTU basketbolistiem. Igauņi sezonas pirmajā spēlē guva tikai 55 punktus pret Lietuvas ''Pieno Zvaigzdes'' (55:77), savukārt valmieriešiem uzvara pret 85:52 apspēlēja citu Igaunijas vienību ''Tarvas''. Tallinā spēle sāksies pulksten 18:30.

''Ogre/Kumho Tyre'' ar Latvijas izlases basketbolistu Kasparu Bērziņu sastāvā pēc 82:86 zaudējuma pret ''Jēkabpili'' viesosies pie Igaunijas ''Tarvas'', kur noteikti jāmēģina tikt pie pirmā panākuma. ''Tarvas'' sezonas ievadā nerāda to labāko sniegumu, kamēr ogrēnieši sākuši visai iespaidīgi, lai gan pēdējās spēlēs bijis kritums. Spēle sāksies pulksten 19:00. Savukārt ''Jēkabpils'' savā laukumā spēkosies ar ''Pieno Zvaigzdes''. Rūdolfa Rozīša vadībā jēkabpilieši spēlē aizvien labāk, un šovakar jāizmanto sava laukuma priekšrocības. Tiešraidē spēli no Jēkabpils varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com.

Sportacentrs.com tiešraidē būs arī vienīgā spēle no BBL A grupas, kur vietējā ''Jūrmala/Fēnikss'' uzņems ''Liepāja/Triobet'' vienību. Gan Arnim Vecvagaram, gan Agrim Galvanovskim sastāvā ir vairāki gados jauni spēlētāji, kuri ar katru spēli darbojās aizvien pārliecinošāk. Redzēsim, kurš no trenerim balansu labāk atradīs jaunajā Kauguru sporta zālē. Mača sākums pulksten 19:00.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība
Baltic Basketball League


, 2016-10-19 14:52, pirms 8 gadiem
Kāpēc 2 Rīgas komandas spēlē Aizkrauklē ? Varēja vēl tālāk Dagdā vai kur ....
, 2016-10-19 15:47, pirms 8 gadiem
cobra30 rakstīja: Kāpēc 2 Rīgas komandas spēlē Aizkrauklē ? Varēja vēl tālāk Dagdā vai kur ....
kārtējais smilkstētājs
, 2016-10-19 16:00, pirms 8 gadiem
cobra30 rakstīja: Kāpēc 2 Rīgas komandas spēlē Aizkrauklē ? Varēja vēl tālāk Dagdā vai kur ....
kad nav kur piesieties, tad piesienas VEFam par to, ka regionos basketbolu popularize...
A ko viniem darit, ja Riga t.s. sporta fani neiet skatities speles, Arena kur svilpo vejs spelet?? Es ar ja butu RD vai VEF vaditajs labak aizbrauktu uz regionu un savaktu tur pilnu zali ar 1000 cilvekiem, neka speletu arena prieks tadiem pasiem 1000, jo galvaspilseta vairak par 1000 faniem nav...
, 2016-10-19 17:09, pirms 8 gadiem
Vai nav dīvaini, kvēlais fans kepka96 aka petjkins aka kurzemes petjka aka labaa ola pie VEF raxta klusē kā partizāns bet pie V-pils vnm smaciņu palaiž
Es domāju, ja Armandam būs emocijas un pašatdeve, tad viņš šodien izskolos Baronu
Aiziet Armand, sarauj!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-19 17:46, pirms 8 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: kad nav kur piesieties, tad piesienas VEFam par to, ka regionos basketbolu popularize...
A ko viniem darit, ja Riga t.s. sporta fani neiet skatities speles, Arena kur svilpo vejs spelet?? Es ar ja butu RD vai VEF vaditajs labak aizbrauktu uz regionu un savaktu tur pilnu zali ar 1000 cilvekiem, neka speletu arena prieks tadiem pasiem 1000, jo galvaspilseta vairak par 1000 faniem nav...
Domā tajās zālēs ir 1000 vietas ?
, 2016-10-19 17:46, pirms 8 gadiem
valjero rakstīja: Vai nav dīvaini, kvēlais fans kepka96 aka petjkins aka kurzemes petjka aka labaa ola pie VEF raxta klusē kā partizāns bet pie V-pils vnm smaciņu palaiž
Es domāju, ja Armandam būs emocijas un pašatdeve, tad viņš šodien izskolos Baronu
Aiziet Armand, sarauj!
Pēc spēles iepirdīs ka šajā spēlē bija vairāk skatītāju nekā BKV ČL spēlē
, 2016-10-19 18:05, pirms 8 gadiem
DoOrDie rakstīja: Domā tajās zālēs ir 1000 vietas ?
ir uz to skaitli gan, ja ieskaita stāvvietas un nesaprotu par ko tur jāsmejas, jo tas ir diezgan slikti priekš Rīgas skatītāja, ka pat bez reklāmas reģionā sabrauc vairāk cilvēku, nekā Rīgā
, 2016-10-19 18:13, pirms 8 gadiem
Real Rebel rakstīja: ir uz to skaitli gan, ja ieskaita stāvvietas un nesaprotu par ko tur jāsmejas, jo tas ir diezgan slikti priekš Rīgas skatītāja, ka pat bez reklāmas reģionā sabrauc vairāk cilvēku, nekā Rīgā
Bet tur jau neiet tieši VEF līdzjutēji. Tur jau vairāk tieši basketbola fani utt. Bet nu Rīgā jau tāds kuram VEF nekrata taču neies speciāli tieši uz VEF.
, 2016-10-19 18:25, pirms 8 gadiem
DoOrDie rakstīja: Bet tur jau neiet tieši VEF līdzjutēji. Tur jau vairāk tieši basketbola fani utt. Bet nu Rīgā jau tāds kuram VEF nekrata taču neies speciāli tieši uz VEF.
Bet paskaties plašāk, neiet jau arī ne uz Barons, ne uz LU (studenti protams neskaitās, dēļ piederības) tāpat arī EČ parādīja, ka tomēr Rīgā tas skatītājs nav īpaši uz to basketbolu tendēts, un pie tam pieskaroties VTB, tad tur brauc reālas eiropas zvaigznes un tas saista basketa cienītājus, paša draugi aiziet, lai tikai uz Teo paskatītos vai De Colo un tādas spēles pa lielam arī raksturo cik rēāli tas skatītājs ir ieinteresēts un tas jau nav tikai Rīgā, bet daudzās pilsētās, kaut vai Ventspilī arī tas ir noticis, ka ir pazudis tas skatītājs, vienīgā pilsēta, pagaidām, kur tas vēl nav noticis, ir Jēkabpils
, 2016-10-19 19:18, pirms 8 gadiem
Uz Baronu iet pietiekami daudz, bildēs DSN tribīnes vairāk par pusi piepildītas.
, 2016-10-19 21:27, pirms 8 gadiem
Daudz baroniem netruka lidz uzvarai... Abi leisi Gulbim komanda ir reals speks, par siem legionariem baronus var tikai apskaust. Un parejie puikas ari nekadi senu veci nav. Blums savejos aiz ausim izvilka no purva!
2016. gadā Artūrs Bērziņš "Valmieras/Ordo" rindās trešo reizi karjerā kļuva par Latvijas čempionu 
Foto: bkvalmiera.lv
14

Artūrs Bērziņš liek punktu spēlētāja karjerai

Bijušais Latvijas valstsvienības basketbolists un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš 30 gadu vecumā veselības problēmu dēļ nolēmis likt punktu profesionāla sportista karjerai, Bērziņš atklāja Sportacentrs.com.
BK "Ventspils" un tā atbalstītāji: vienīgais Latvijas klubs, kuram izdevās uzvarēt Baltijas līgā
Foto: Aivars Ķesteris, f64
17

Baltijas Basketbola līga pēc 14 gadu darba beidz pastāvēt

Baltijas basketbola līga (BBL) pārtrauks darbību, trešdien, 13. jūnijā, žurnālistiem apstiprināja Lietuvas basketbola līgas (LKL) prezidents Remigijs Milašis. Paziņojums izskanēja īsu brīdi pēc tam, kad tika apstiprināta Latvijas-Igaunijas vīriešu čempionāta izveide.
Lonzo Bola viesošanās Lietuvā nebūs pārāk ilga
Foto: 15min.lt
35

Bolu šovs beidzies: skandalozā ģimene pametīs "Vytautas" un Lietuvu

Prienu "Vytautas" priekšā noslēdzošās spēles Lietuvas Basketbola līgā, taču Lamelo un Liandželo Boli kopā ar savu tēvu Lavāru pametīs valsti un atgriezīsies Amerikā.