Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Puslaikā teicu - ar smagu darbu aizsardzībā var mainīt spēli"

Andrejs Siliņš

Štelmahers: "Puslaikā teicu - ar smagu darbu aizsardzībā var mainīt spēli"
Roberts Štelmahers
Foto: Gintaras Šiuparys, Lietuvos Rytas/bcsiauliai.lt

"Puslaika pārtraukumā teicu, lai nesatraucas par garām aizmestajiem metieniem. Teicu, ka ar smagu darbu aizsardzībā var mainīt spēli," pēc uzvaras pār "Šiauliai" Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēlē sestdien teica "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers.

"Pirmajā spēles daļā "Šiauliai" uzbruka ļoti precīzi, tomēr problēma bija nevis viņos, bet mūsos, jo mēs pirmajā ceturtdaļā guvām tikai astoņus punktus. Tas nav mūsu līmenis," uz savas komandas zemo metienu precizitāti pirmajās desmit minūtēs norādīja Štelmahers. "Ieradāmies šeit, ļoti labi apzinoties, cik grūti "Ventspilij" gājis Šauļos pēdējos četrus piecus gadus."

"Puslaika pārtraukumā teicu, lai nesatraucas par garām aizmestajiem metieniem. Teicu, ka ar smagu darbu aizsardzībā var mainīt spēli," sacīja Štelmahers. Ventspilnieki otro puslaiku uzvarēja pārliecinoši (45:29), atspēlējoties no mīnusiem un izcīnot panākumu (71:65). "Apstādinājām viņu uzbrukumus un kļuva daudz vieglāk. Esmu ļoti pateicīgs puišiem par šo panākumu, īpaši tāpēc, ka tas izcīnīts viesos."

Šī bija ventspilnieku septītā uzvara septiņos BBL mačos, un komanda ir pārliecinoša A grupas līdere un jau nodrošinājusi vietu Top16 turnīrā. Nākamo spēli BBL kurzemniekiem jāaizvada 1. decembrī, mājās tiekoties ar "Rapla" vienību no Igaunijas.

Izmantotie resursi:
Krepšinio klubas „Šiauliai“