Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Eidsons atzīts par novembra MVP

Kārlis Evertovskis
Kārlis Evertovskis

Eidsons atzīts par novembra MVP
Čarlzs Eidsons
Foto: Scanpix Sweden

"Lietuvos Rytas" amerikāņu leģionārs Čarlzs Eidsons žurnālistu un mediju balsojumā atzīts par SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) novembra vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

Eidsons balsojumā apsteidza "Barons/LMT" spēlētāju Demetriusu Aleksandru un Ingu Bankevicu no "Valmieras" kluba. Ceturtajā vietā ierindojās Armands Šķēle (Barons/LMT), bet piektais - Kristians Kangurs no "Kalev/Cramo".

Aizvadītajā mēnesī Eidsons piedalījās četrās BBL spēlēs, kurās atzīmējās ar 16,8 punktiem, kā arī 6,5 atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm vidēji spēlē. Vēl amerikāņa rēķinā vidēji 2,3 atņemtas bumbas vidēji spēlē un augstākais efektivitātes koeficients novembrī - 25 efektivitātes punkti vidēji mačā.

Viņa pārstāvētā vienība "Lietuvos Rytas" aizvadītajā mēnesī BBL izcīnija uzvaras visās četrās spēlēs, tai skaitā arī pret principiālajiem pretiniekiem Kauņas "Žalgiris". Atgādinam, ka par oktobra MVP tika atzīts cits amerikāņu leģionārs - Ronalds Klārks no basketbola kluba "Valmiera".

Izmantotie resursi:
bbl.net

Slēpts komentārs: KUNDRATS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-04 18:54, pirms 16 gadiem
Es arī domaju ka Čakijs vinjs bija..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-12-04 19:15, pirms 16 gadiem
Forumi