Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Kalev" turpinās trenēt serbs Vučiničs

"Kalev" turpinās trenēt serbs Vučiničs
Foto: Postimees

Igaunijas basketbola klubs Tallinas "Kalev" galvenā trenera amatā paturējis serbu speciālistu Nenadu Vučiniču, kas pagājušajā sezonā aizvadīja komandu līdz čempiontitulam.

"Kalev" prezidents Ivars Valdmā pēc paziņošanas par sadarbības turpināšanu atklāja, ka kluba mērķis ir noturēt aizvadītas sezonas komandas modeļa kodolu. "Esmu priecīgs par iespēju strādāt Tallinā vēl vienu gadu. Pašreizējā ekonomiskā situācija ir ļoti sarežģīta, daudziem klubiem ir problēmas, bet pie smaga darba, atdeves un fanu atbalsta varēsim aizvadīt vēl vienu veiksmīgu sezonu ar "Kalev"," sacīja komandas galvenais treneris Nenads Vučiničs.

Interesanti, ka gaidāmajā sezonā "Kalev" nestartēs Eirokausos, jo nesamaksāja dalības naudu, kas bija jāizdara līdz 30. jūnijam. Tā vietā klubs cer uz vietu VTB Apvienotajā līgā, kur spēlēs arī "VEF Rīga".

Izmantotie resursi:
bckalev.ee
ohtuleht.ee

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja