Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Aldaris LBL: Valmierai "kūrorts" pirms izšķirošajām cīņām Baltijas līgā

Aldaris LBL: Valmierai "kūrorts" pirms izšķirošajām cīņām Baltijas līgā
23.februārī paredzētās Aldaris LBL Zvaigžņu spēles dalībnieki Viktors Iļjins (BK Valmiera) pret Ati Ozolu (Jūrmala/Fēnikss) svētdien cīnīsies viens pret otru.
Foto: Jānis Priedītis

 Aldaris Latvijas Basketbola līgas čempionātā svētdien, 17.februārī, plkst.18:30 Vidzemes Olimpiskajā centrā sāksies spēle BK Valmiera – Jūrmala/Fēnikss (tiešraide sportacentrs.com). Valmierieši (14-8) pēc pelēcīga janvāra (viena uzvara četras Aldaris LBL spēlēs) februārī uzvarējuši abos mačos un atjaunojuši pretenzijas uz trešo vietu. Jūrmala/Fēnikss (9-13) kopš Jaungada uzvarējusi tikai vienā spēle no sešām un atrodas to komandu grupā, kuras pretendē uz sesto vietu.  Līdzjutējiem būs iespēja piedalīties akcijā Ar sodiņiem līdz jaunam Škoda Rapid.

 

SPĒLES INTRIGA: vai Valmiera laukumā apstiprinās favorītu statusu?

Divas uzvaras savstarpējas spēlēs, labāka komplektācija visās pozīcijās, solīdākas pozīcijas turnīra tabulā – šķiet, visi faktori runā par labu Vidzemes komandai. Bet valmieriešu uzmanība, iespējams, jau pievērsta nākamnedēļ gaidāmajām cīņām Baltijas līga un visi iepriekš nosauktie iemesli var mazināt modrību. Savukārt Jūrmalai izbraukumā nav, ko zaudēt, turklāt ieilgušajai zaudējumu sērijai būtu vajadzējis modināt sportiskās ambīcijas.

UZMANĪBAS CENTRĀ: Jānis Bērziņš (BK Valmiera) un Atis Ozols (Jūrmala/Fēnikss).

Abi ir savu komandu rezultatīvākie spēlētāji (attiecīgi 15,7 un 13,9; jūrmalnieks Šedriks Brauns – 14,1 – joprojām ārstē savainojumu), abi nākamsestdien piedalīsies Aldaris LBL Zvaigžņu spēlē.

SPĒLES ATSLĒGA: disciplīna.

Faktiski visos posteņos vismaz neliels pārsvars ir valmieriešu pusē. Lai to neitralizētu, jūrmalniekiem ne tikai jānospēlē gudri uzbrukumā un apņēmīgi aizsardzībā, bet arī jācer uz mājinieku pretimnākšanu. Piemēram, vēlmi savu skatītāju priekšā efektīgi noskriet un nomētāt pretiniekus. Ja Valmieras snaiperiem nebūs lielā diena, bet komanda nepratīs apstāties  un pārorientēties uz disciplinētu un pacietīgu uzbrukumu, viesiem var parādīties pretspēles iespējas.

 

SezonaVal. - Jūr.
08.12.201282:76
27.11.201278:63
20123 - 1

  -1 [+] [-]

, 2013-02-17 14:48, pirms 11 gadiem
Valmierai jāuzvar...
Tu vari, TU BŪSI!

  +1 [+] [-]

, 2013-02-17 20:15, pirms 11 gadiem
te tev nu bija Valmierai kūrorts! JŪRMALA!!