Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Aldaris LBL: par punktiem Liepājā, par prestižu OSC

Aldaris LBL: par punktiem Liepājā, par prestižu OSC
''Barons kvartāls'' galvenais treneris Edgars Teteris.
Foto: Romāns Kokšarovs, ''Sporta Avīze'', f64.

Aldaris Latvijas Basketbola līgas čempionātā svētdien, 16.martā, plkst.17 Liepājas  Olimpiskajā centrā spēlēs „Liepāja/Triobet” – „BA Turība” (sportacentrs.com tiešraide), bet plkst.19 Olimpiskajā sporta centrā tiksies „Latvijas Universitāte” – „Barons kvartāls” (Delfi TV tiešraide). Līdzjutējiem būs iespēja piedalīties akcijā Ar sodiņiem līdz jaunam auto.

„Liepāja/Triobet” (19-10) – „BA Turība” (9-21)

Liepājnieki, par spīti četrām pēc kārtas izcīnītajām uzvarām (pirms nedēļas pār „Jelgavu” 110:71), tabulā noslīdējuši līdz sestajai pozīcijai. Tiesa, konkurenti necik tālu nav tikuši, vēl ir sasniedzama pat trešā vieta, tāpēc motivācija kabatā nebūtu jāmeklē. Savukārt resursu ziņā liepājniekiem pār studentiem ir solīds meistarības un pieredzes pārsvars.

„BA Turība” tikko solīdi noturējās pret čempioniem „VEF Rīga” (60:74).

Iepriekšējās spēlēs uzvarējuši liepājnieki, tiesa, ar pamatīgu piepūli – 75:74 un 70:63 (vēl viena cīņa vēl priekšā).

„Latvijas Universitāte” (11-20) – „Barons kvartāls” (14-16)

Tiekas tabulas kaimiņi, kurus, tiesa, šķir turnīra atlikušajā distancē grūti pārvarama punktu starpība.

Studenti itin pārliecinoši zaudējuši pēdējās trijās spēlēs (trešdien Jēkabpilī 68:95), nesabojājot dzīvi pirmā sešnieka vienībām. Piekāpšanās pārspēkam vai pavasara bezspēks – uz šo jautājumu atbildi meklēsim spēlē ar turnīra motivāciju zaudējušiem pretiniekiem.

Arī „Barons kvartāls” zaudējis trijās spēlēs pēc kārtas (pirms nedēļas Valmierā 73:87), šķiroties no pēdējām cerībām ielauzties pirmajā sešniekā. Atlikušajās spēlēs visiem kopā jācīnās par prestižs, bet katram atsevišķi – par labākām izredzēm karjeras turpināšanai.

Iepriekšējās spēlēs pārsvars bijis „Barons kvartālam” – 76:69 un 83:70.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-16 13:45, pirms 10 gadiem
Par studentiem, abos mačos!!!