Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Aizvadīts Aldaris LBL mārketinga seminārs

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Aizvadīts Aldaris LBL mārketinga seminārs
Foto: Artūrs Portnovs

Šodien Days Hotel telpās ar teju visu Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) klubu piedalīšanos notika 2013./2014. gada pirmssezonas mārketinga seminārs.

LBL organizētajā pasākumā piedalījās BK Jēkabpils, BK Saldus, BK Ventspils, VEF Rīga, BK Jelgava, BK Jūrmala/Fēnikss, Barons kvartāls, BK BA Turība un BK Latvijas Universitāte vienību pārstāvji.

Seminārā Aldaris LBL komandas tika informētas par gaidāmās sezonas mārketinga aktualitātēm, kā arī tehniskajām niansēm video tiešraižu nodrošināšanas sakarā. Tāpat diskusijā ar klubu pārstāvjiem iesaistījās mārketinga eksperts Jurģis Ozoliņš, kurš ar komandu pārstāvjiem dalījās savā pieredzē, pasvītroja jaunākās tendences pasaules sporta tirgū un sniedza jautājumus uz interesējošiem jautājumiem.

Latvijas Basketbola līgu direktore Lāsma Zandere: "Prieks par tiem klubiem, kas izrāda patiesu interesi un uzdod jautājumus par sev aktuālām lietām. Kopā ar mums un marketinga speciālistiem ir iespēja rast atbildes un risinājumus dažādām situācijām. LBL ir svarīgi ieklausīties klubu viedoklī, jo kopā taču veidojam Aldaris LBL tēlu! Nav viegli atrast vidusceļu starp profesionālu klubu marketinga darbībām un klubiem, kurus pārstāv jaunie, centīgie marketinga jomas pārstāvji, kuri tikko sākuši darboties kluba struktūrā, taču, manuprāt, atradām veiksmīgu vidusceļu, lai katrs papildinātu savu dažādo pieredzi.

Pieskārāmies ne tikai dažādām lietām par šobrīd aktuālām marketinga tendencēm pasaulē un apskatījām dažādus labos piemērus sportā, bet arī izrunājām Aldaris LBL jaunumus, kas plānoti jaunajā sezonā, kā arī ar klubu pārstāvjiem tika vēlreiz izskatītas prasības par Aldaris LBL spēļu organizēšanu, kas attiecas uz marketinga lietām. Paldies klubu pārstāvjiem par darbīgu sezonas sākumu un domāju, ka sadarbība ar visiem mums būs veiksmīga!"

Aldaris LBL 2013./2014. gada sezona sāksies 1. oktobrī.

LBL atbalsta Aldaris, Škoda, Olybet Sports Bar.