Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Aldaris LBL: Jēkabpilī revanša noskaņas pirms mača ar Liepāja/Triobet

Aldaris LBL: Jēkabpilī revanša noskaņas pirms mača ar Liepāja/Triobet
BK Jēkabpils: liepājniekus gaidām ar nepacietību!
Foto: BK Jēkabpils

 Aldaris Latvijas Basketbola līgas čempionātā sestdien, 9.februārī, plkst.17 Jēkabpilī  spēlēs BK Jēkabpils – Liepāja/Triobet. Jēkabpilieši (13-8) uzvarējuši septiņās no astoņām pēdējām spēlēm, un šo sēriju janvārī sabojājis tikai zaudējums Liepājā (93:95). Liepājniekiem (7-15) kopš jaungada izdevies uzvarēt divās spēlēs no sešām, tiesa, divi zaudējumi piedzīvoti pret abiem flagmaņiem.  Līdzjutējiem būs iespēja piedalīties akcijā Ar sodiņiem līdz jaunam Škoda Rapid.

 

SPĒLES INTRIGA: cik efektīvas būs bijušas novitātes Liepājas kluba ikdienā?

Nav šaubu, ka ikviens BK Jēkabpils dalībnieks atceras nepatīkamos piedzīvojumus Liepājā un šo komandu gaida viesos ar īpašu nepacietību. Motivācija ir, spēles kvalitāte – arī, tāpēc par jēkabpiliešu snieguma kvalitāti šaubīties nav iemesla.

Vairāk pagaidām neatbildētu jautājumu saistās ar Liepājas komandā notiekošo. Jaunas metodes komandas gara veidošanā, jauni spēlētāji (piektdien tika pieteikti Liepājā reiz jau veiksmīgi spēlējušais snaiperis Pīrss Koldvels un 30 gadus vecs 204 cm garš centra spēlētājs ar Krievijas pasi Aleksejs Adedirans) – šo gājienu efektivitāti redzēsim laukumā.

UZMANĪBAS CENTRĀ: Tods O’Braiens (BK Jēkabpils) un Kaspars Mājenieks (Liepāja/Triobet)

Jēkabpiliešu centrs O’Braiens neveiksmīgi nospēlēja Liepājā, toties turpmākajos mačos apliecināja, ka ir viens no vērtīgākajiem spēlētājiem visā Aldaris LBL.

Liepājnieku treneris pēdējā laikā aizēnojis savas komandas spēlētājus, starp kuriem neviens nav izcēlies ar stabilu sniegumu.

SPĒLES ATSLĒGA: metienu precizitāte.

Jēkabpiliešiem ir pārsvars komandas līderu pieredzē, individuālajā meistarībā un stabilitātē, kā arī komandas spēles organizācijā. Tas viss atspoguļojās arī nesen Liepājā notikušā mača statistikā, kur BK Jēkabpils bija labāki gandrīz visos spēles elementos: atlēkušās bumbas 53-37, rezultatīvās piespēles 14-8, kļūdas 13-22. Toreiz liepājniekus glāba tikai precīzie metieni: no spēles pašiem 31/61, pretiniekiem 28/89(!). Lai turētos līdzi laukuma saimniekiem, šoreiz liepājniekiem būs jāuzbrūk vismaz tikpat precīzi.

PROGNOZE. BK Jelgava galvenais treneris Kaspars Vilcāns:

„Jēkabpils ir izteikti favorīti. Ar šo komandu vispār ir grūti spēlēt un savā laukumā tā ir īpaši spēcīga. Liepājnieki joprojām nepārliecina. No malas grūti spriest, kas vainīgs – nepietiekama trenēšanās vai pārtrenēšanās, taču komandai ir grūti vienā līmenī izturēt visu spēles laiku.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-09 11:46, pirms 11 gadiem
Par Liepāju. Jaunieguvumi izšaus.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-09 12:44, pirms 11 gadiem
Liepaajai jauzvar bez variantiem tie latgaļi vai sazin kas vini ir

  +2 [+] [-]

, 2013-02-09 12:49, pirms 11 gadiem
Par Liepāju, par Kurzemi un par intrigu LBL!

  -1 [+] [-]

, 2013-02-09 14:27, pirms 11 gadiem
Jaskatas paraleli ar vef speli

  -2 [+] [-]

, 2013-02-09 16:09, pirms 11 gadiem
Aplauzisieties jus Liepajas fani. Jekabpilij bus skaista uzvara!

  -1 [+] [-]

, 2013-02-09 19:08, pirms 11 gadiem
BK Jekabpils fans rakstīja: Aplauzisieties jus Liepajas fani. Jekabpilij bus skaista uzvara!
Un ko tagad teiksi: Jēkabpils 88:95 Liepāja!!!