Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:933, Did:0, useCase: 3

Aldaris LBL: U18 izlase pārbaudīs baronu modrību

Aldaris LBL: U18 izlase pārbaudīs baronu modrību
Dāvis Geks un U18 izlase: vai juniori spēs sagādāt problēmas Barons kvartāls basketbolistiem?
Foto: Romualds Vambuts

 Aldaris Latvijas Basketbola līgas čempionātā pirmdien, 4.februārī, plkst.16 Arēnā Rīga spēlēs Latvijas U18 izlase – Barons kvartāls. Junioru (1-11) lielākajai daļai ziema bijusi bagāts starptautiskajām spēlēm, samazinot enerģijas un jaudas rezerves, kuru jau tā ir mazāk nekā gados vecākajiem sāncenšiem LBL turnīrā. Barons kvartāls (13-7) pēc veiksmīgās ziemas sērijas – deviņas uzvaras desmit spēlēs – pakāpies līdz trešajai vietai tabulā un.  Līdzjutējiem būs iespēja piedalīties akcijā Ar sodiņiem līdz jaunam Škoda Rapid.

 

SPĒLES INTRIGA: Barons kvartāls nebūs iesnaudies?

Ieskatam tabulā un atmiņām pat pirmā apļa spēli (25.oktobrī tieši mačā ar junioriem eksčempioni izcīnīja pirmo uzvaru pēc atgriešanās virslīgā) var būt miega zāļu efekts. Ja Barons kvartāls sāks ar pusspēku, bet U18 izlase būs gatava kārtīgai cīņai, var savērpties intriga. Bet pavirši sāktas spēles laikā ne vienmēr favorītiem izdodas sasmelt izlieto.

UZMANĪBAS CENTRĀ: Dāvis Geks (U18 izlase)un Dāvis Zonne (Barons kvartāls)

Viens no U18 izlases līderiem Geks piektdien Līvānos LBL2 spēlē trāpīja 10 trīspunktniekus no 16, liekot domāt, ka ar kondīciju viss ir kārtībā. Ja tāpat kritīs arī virslīgas mačā (līdz šim vidēji spēlē 12,5 punkti, bet uzvarētajā mačā ar Valmieru – 31), komandas izredzes palielināsies.

Barons kvartāls jaunākais spēlētājs Zonnes iepriekšējos 20 mačos sakrājis solīdu rūdījumu, vidēji mačā laukumā pavadot 22 minūtes 56 sekundes un īpaši nekrizdams ārā no pieredzējušo spēlētāju ansambļa. Tagad uz vienaudžu fona varēs novērtēt, cik pamatotas būtu pretenzijas uz vietu junioru izlases kandidātu lokā.

SPĒLES ATSLĒGA: psiholoģija un fiziskā kondīcija.

Ja Baron kvartāls spēlēs pēdējā laikā demonstrētajā kvalitātē, junioriem klāsies ļoti grūti. Savukārt, ja favorītu būs pavirši un jaunajiem pietiks fiziskā spēka un svaiguma, U18 izlases organizētā un gana daudzveidīgā spēle var pretiniekiem sagādāt nepatīkamus pārsteigumus

PROGNOZE. BK Jēkabpils galvenais treneris Edgars Teteris:

„Manuprāt, U18 izlasei šajā mačā nav izredžu. Baronam ir pietiekami garš soliņš un enerģiski jaunie spēlētāji, lai pierādītu savu pārsvaru arī gadījumā, ja kāds no līderiem nebūs ierastajos augstumos.”

  +1 [+] [-]

, 2013-02-04 11:10, pirms 11 gadiem
Par U18

  +1 [+] [-]

, 2013-02-04 11:26, pirms 11 gadiem
Cik maksaa ieeja uz sho speeli?

  +1 [+] [-]

, 2013-02-04 11:42, pirms 11 gadiem
markuss rakstīja: Cik maksaa ieeja uz sho speeli?
Domāju, ka 1 lvl, kā jau uz visām LBL spēlēm Rīgā.