Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Rīga" Manilas "Masters" ceturtdaļfinālā zaudē Lasmaņa un Mieža pārstāvētajai "Beijing"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Rīga" Manilas "Masters" ceturtdaļfinālā zaudē Lasmaņa un Mieža pārstāvētajai "Beijing"
Nauris Miezis. Foto: FIBA

LETA. "Rīga", kuru pārstāv Agnis Čavars un Edgars Krūmiņš, kā arī Serbijas basketbolists Miroslavs Pašajličs un ķīnietis Vu Sjiņgru, svētdien Manilā piedzīvoja zaudējumu 3x3 basketbola Pasaules tūres Manilas "Masters" ceturtdaļfinālā, atzīstot Kārļa Lasmaņa un Naura Mieža pārstāvētās "Beijing" pārākumu.

"Rīga", kas izsēta ar otro numuru, "Beijing" komandai (5.) zaudēja ar rezultātu 13:21.

Krūmiņš guva divus punktus un Čavars - vienu, katram izcīnot pa piecām atlēkušajām bumbām, seši punkti bija Pašajličam un četri - Vu. Pretinieku rindās latvieši bija rezultatīvākie - Lasmanim deviņi punkti un Miezim seši.

Ceturtdaļfinālā pretī stāsies ar pirmo numuru izsētā Serbijas vienība "Ub".

"Rīga" un "Beijing" savā starpā tikās arī pagājušajā nedēļā Šeņdžeņas "Challenger" turnīra apakšgrupā, kurā pārāka bija Ķīnas komanda.

Apakšgrupā "Rīga" ar 20:22 piekāpās Puertoriko vienībai "San Juan" (10.) un ar 21:17 pieveica Vācijas komandu Diseldorfas LFDY (7.). "Beijing" ar 22:9 sagrāva Mongolijas "Sansar MMC Energy" (4.) un ar 22:10 pārliecinoši pārspēja Kataras vienību "Al Wakrah" (12.).

Ranga pirmā astoņnieka komandām, tajā skaitā "Rīgai", pirms sezonas sākuma tika dota iespēja izvēlēties atsevišķus "Masters" posmus, kurās tās vēlas piedalīties. Latvieši izvēlējās spēlēt 20./21.maijā Manilā un 5./6.augustā Prāgā. Sezonas pirmajā posmā Ucunomija, Japānā, "Rīga" nepiedalījās, nespēlēšanu pamatojot ar FIBA tehniskajām grūtībām.

Atšķirībā no pagājušās sezonas šogad Lasmanis un Miezis pārstāv Ķīnas vienību "Beijing", kas par ceļazīmēm uz Pasaules tūres posmiem cīnīsies "Challenger" un "Quest" turnīros.

     [+] [-]

, 2023-05-21 12:37, pirms 10 mēnešiem
Ja Čavaram un Krūmiņam komandas biedri būtu kā Miezim un Lasmanim abi 2 metri, rezultāts būtu savādāks. 2,03 m garais Ķīnietis nospēlēja lielu lomu.
Krūmiņam gan stundām ilgi vajadzētu patrenēties sodiņus mest, tad viss būs čotka.

     [+] [-]

, 2023-05-21 13:07, pirms 10 mēnešiem
Diemžēl kaut kā gandrīz pilnīgi vienalga, kā nospēlē šādas jauktās latviešu komandas.

Nesanāca 3x3 kopienai panākt līdzjutēju noturīgu interesi, lai gan olimpiskais zelts bija lielisks priekšnosacījums.

     [+] [-]

, 2023-05-21 13:56, pirms 10 mēnešiem
Pret UB bez variantiem - Maestro metiens ir augstākajā līmenī. Bet jāpriecās par Bejing jo pa lielam tikai Lasmanis ar Miezi taisa spēli, ķīnieši tur epizodiski